Hlavní navigace

Acronis nabízí českou verzi True Image Home 2010

6. 12. 2009

Sdílet

Acronis True Image Home 2010 je již osmou verzí Acronis True Image, která je lokalizována do češtiny. Nová verze přináší uživatelům například podporu při přechodu na Windows 7.

Vytvoření plného záložního image pomocí Acronis True Image Home 2010 před upgradem na Windows 7 poskytuje možnost snadno a jednoduše obnovit celé PC včetně operačního systému, aplikací, aktualizací a souborů v případě, kdy dojde k problémům v průběhu upgradu. Navíc umožňuje uživateli obnovit data díky možnosti přístupu do Acronis image souborů prostřednictvím Průzkumníka Windows. Uživatelé mohou rovněž ze záložního souboru vytvořit virtuální stroj a spouštět původní instalaci PC v prostředí Windows 7 pomocí virtualizačních nástrojů Microsoft.

příloha_ovladnete_sva_data

Další z novinek - Acronis Nonstop Backup nabízí uživatelům ochranu systému a dat díky automatickým inkrementálním zálohám, a tak možnost vrátit se kdykoliv zpět do jakéhokoliv časového bodu. Acronis True Image Home 2010 kombinuje diskový imaging s možností obnovy přímo na hardware a poskytuje uživatelům možnost snadné a rychlé obnovy po virové nákaze, instalaci nestabilního softwaru nebo hardwarové poruše.

Komponenta pro online zálohování, která je v Acronis True Image Home 2010 nově zařazena, dovoluje uživatelům zálohování souborů a adresářů přes Internet do zabezpečeného prostoru. Online Backup pro zákazníky v České republice a na Slovensku bude zprovozněn na základě analýzy zájmu o tuto službu.

Byl pro vás článek přínosný?