Hlavní navigace

ADATA představuje powerbanku X7000

28. 2. 2017

Sdílet

 Autor: ADATA
Inovativní design a výkonné nabíjení na cestách

Společnost ADATA představila power banku X7000 s kapacitou 7 000 mAh. Nabídne také dva USB porty pro efektivní nabíjení dvou zařízení současně. Stylový design je doplněn chytrými ochrannými obvody. Zařízení je vyrobeno z vysoce odolných materiálů, takže zvládne i nárazy nebo oheň. Kryt z broušeného hliníku je doplněn plastovými postranními panely a je dostupný ve třech barvách.

ADATA

Inovativní power banka je odolná proti škrábancům, ušpinění i otiskům prstů. Váží pouhých 210 g a měří na tloušťku jen 12 mm. Díky tomu může být X7000 ukryta v úzkých kapsách nebo dámských kabelkách. Power banka X7000 je dostupná ve třech odlišných barvách, aby lépe ladila s různými dobíjenými přístroji: titanově šedá, modrá a červená. Jasně svítící bílá LED dioda indikuje zbývající kapacitu power banky, upozorňuje také na blížící se vybití.

příloha_ovladnete_sva_data

X7000 nabízí dva USB porty s výstupním proudem podle potřeb dobíjených přístrojů až do celkové hodnoty 2,4 A. Dva porty umožňují uživatelům dobíjet dvě mobilní zařízení současně, takže ušetří cenný čas. Kapacita baterie 7 000 mAh dokáže nabít průměrný smartphone třikrát a průměrný tablet jednou do plné kapacity.

Pečlivě vybrané součástky a kvalitně navržené zapojení nabídnou hned šest úrovní bezpečnosti: proti přehřátí, vysokému napětí, vysokému proudu, přílišnému nabití nebo přílišnému vybití a zkratu. Zvenčí je power banka kryta pevným, proti ohni odolným polykarbonátem, který byl testován podle normy IEC 60950 na odolnost proti nárazům. ADATA X7000 lze tak bezpečně používat v různých prostředích.

Byl pro vás článek přínosný?