Hlavní navigace

AgfaPhoto přichází s outdoorovou kamerou

8. 1. 2012

Sdílet

 Autor: AgfaPhoto
Společnost AgfaPhoto přináší na český trh novou odolnou outdoorovou kameru eclipse EXPLORER. Kamera umožňuje filmování náročných podmínkách, dokonce i pod vodou.

Mezi základní specifikaci patří rozlišení 5 megapixelů a záznam Full HD videa o velikosti 1920 x 1080 pixelů při 30 snímcích za sekundu. Kamera má sice vestavěnou paměť pouhých 26 MB, nicméně ta je jednoduše rozšiřitelná pomocí paměťových karet SDHC až do 32 GB. Video přenesete do počítače prostřednictvím čtečky karet či USB kabelu nebo je můžete přímo sledovat na Full HD televizoru podporujícím standard HDMI.

Ke speciálním funkcím nové kamery patří automatická expozice s detekcí úsměvu, rychlé vytváření panoramat. Dále stojí za zmínku možnost automatického ostření, při fotografování a natáčení lidí dochází k optimalizaci expozice. Samozřejmostí je redukce červených očí, dnes už standardní funkcí kompaktních fotoaparátů je také upozornění na mrknutí.

Součástí balení nové outdoorové kamery je balík software MediaImpression 3D – ten převádí pořízená videa a fotografie do trojrozměrného formátu – a také dvoje 3D brýle. Společně se správou a editací multimediálních souborů umožňuje MediaImpression 3D i jejich jednoduché sdílení pomocí serverů Facebook, YouTube, Vimeo, Flickr a Twitter.

příloha_ovladnete_sva_data

Kamera, která je k dispozici v šedé, bílé a žluté variantě, je nejen vodotěsná do hloubky pěti metrů, ale i nárazu- a prachuvzdorná. Prodává se za doporučenou maloobchodní cenu 2 590,- Kč včetně DPH.


Byl pro vás článek přínosný?