Hlavní navigace

Alcatel Onetouch představuje sportovní náramek BoomBand

15. 10. 2014

Sdílet

 Autor: Alcatel Onetouch
Alcatel Onetouch uvádí na český trh chytrý sportovní náramek BoomBand, který dokáže bezdrátově komunikovat se smartphony s operačním systémem Android 4.3 a vyšším.

Alcatel Onetouch uvádí na český trh chytrý sportovní náramek BoomBand, který dokáže bezdrátově komunikovat se smartphony s operačním systémem Android 4.3 a vyšším.

Voděodolné zařízení vás vibracemi nebo LED indikátory upozorní na telefonát, změří váš výdej kalorií nebo ohlídá váš zdravý spánek. Novinka se v Česku prodává za 990 Kč.

Novinka v segmentu nositelné elektroniky je určena především sportovcům a aktivně žijícím lidem. Tomu odpovídá i praktický design. 16tigramový pásek jednoduše připevníte na zápěstí a během chvíle už nepoznáte, že ho máte na ruce. V balení jsou hned dva pryžové náramky - tyrkysově modrý a šedý. Materiál náramku (TPU), do nějž se vkládá vyjímatelné senzorové jádro, je odolný vůči dešti a drsným podmínkám a vydrží i tvrdší zacházení.

příloha_ovladnete_sva_data

Doplněk ožije po spárování se smartphonem (s operačním systémem Android 4.3 a vyšším) prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth 4.0. Na displeji vašeho telefonu můžete sledovat počet kroků, který jste za den ušli, a získat tak podrobný přehled o vašem každodenním výdeji energie. Inteligentní snímač spánku spočítá dobu, kterou denně prospíte a zaznamená i vaše převalování a vstávání. Jakmile usnete, BoomBand se také přepne do spánkového režimu, a zároveň ztiší i váš telefon.

BoomBand dokáže upozornit i na příchozí hovory. Můžete si přitom vybrat, jestli vám náramek dá vědět při každém volání, nebo jen u vybraných kontaktů. Další šikovnou funkcí je zabezpečení proti ztrátě telefonu. Pokud si mobil někde zapomenete nebo vám vypadne z tašky, BoomBand automaticky začne blikat a vibrovat.

Byl pro vás článek přínosný?