Hlavní navigace

Alcatel představil hodinky Watch kompatibilní s iOS i Androidem

6. 1. 2015

Sdílet

 Autor: Alcatel Onetouch
Alcatel Onetouch představil na veletrhu CES v Las Vegas chytré hodinky Watch, které nabídnou prémiový design a příznivou cenu.

Alcatel Onetouch představil na veletrhu CES v Las Vegas chytré hodinky Watch, které nabídnou prémiový design a příznivou cenu.

Řada Watch je určena pro ty, kteří nedají dopustit na tradiční vzhled hodinek, vyžadují ale spoustu chytrých funkcí. Novinka bude kompatibilní se smartphony s operačními systémy Android i iOS a kromě zobrazování aktuálního času zvládne také příjem notifikací, ovládání multimédií nebo měření fitness aktivit.

Watch jsou kompatibilní se smartphony Alcatel Onetouch řad HERO, IDOL a POP, stejně jako se všemi ostatními telefony, které využívají operační systémy Android 4.3 a vyšší, případně iOS 7 a vyšší. Jsou odolné vůči prachu a vodě (IP67). Zásadní pro každodenní používání chytrých hodinek je výdrž baterie s kapacitou 210 mAh, která je u tohoto modelu až pět dní. Chytrým doplňkem je pak USB konektor pro dobíjení zabudovaný přímo do pásku hodinek, takže odpadá nutnost nosit s sebou nabíjecí základnu.

příloha_ovladnete_sva_data

Hodinky Watch se budou prodávat ve čtyřech různých variantách, které se liší použitými materiály. Hodinky budou dostupné na českém a slovenském trhu od jara letošního roku za 2 790 Kč, resp. 99 euro.

 

Byl pro vás článek přínosný?