Hlavní navigace

Apple konečně kývnul na předplatné her

26. 11. 2011

Sdílet

 Autor:
Apple se po nějaké době zvažování rozhodl, že konečně umožní herní společnosti Big Fish nabízet měsíční předplatné her pro iPad.

Big Fish přišel s myšlenkou, že uživatelům iPadů nabídne předplatné, které jim umožní získat přístup k více hrám v rámci jedné aplikace za jednotný poplatek. Apple byl k tomuto přístupu zpočátku skeptický, nakonec však povolil. Uživatelé tak získají neomezený přístup ke známým hrám jako "Mahjong Towers" a "Mystery Case Files". Hry jsou do iPadů streamovány z datových center Big Fish, díky čemuž je vyžadováno připojení přes Wi-Fi.

Big Fish vydá také bezplatnou verzi své aplikace, která uživatelům nabídne 30 minut hraní denně a obsahuje reklamu. Neomezený přístup si hráči mohou zajistit pomocí měsíčního předplatného, které bude stát 5 dolarů a příští rok (kdy bude přidáno více titulů) vzroste na 7 dolarů. Společnost Big Fish Games byla založena v roce 2002 a jen v minulém roce utržila 140 milionů dolarů. Big Fish také oznámil, že podobnou službu uvede i na Android, a to v prvním čtvrtletí příštího roku.

Byl pro vás článek přínosný?