Hlavní navigace

ASUS představil nový 3D monitor pro hry a záhavu

21. 4. 2012

Sdílet

 Autor:
Společnost ASUS představila 23palcový 3D monitor VG23AH s IPS panelem a LED podsvícením určený pro multimediální zábavu a hraní her.

Monitor VG23AH je vybaven 3D technologií FPR, která se stará o to, aby 3D snímky přicházely současně pro obě oči, čímž je zajištěn plynulý 3D obraz bez blikání. Součástí výbavy monitoru jsou jedny lehké 3D brýle, které se díky použité 3D technologii obejdou bez napájení a navíc také další 3D brýle s klipem pro uživatele, kteří nosí vlastní dioptrické brýle. Za zmínku stojí také technologie ASUS All-in 3D, jež umožňuje okamžité převedení 2D obrazu do 3D, a to pomocí klávesové zkratky.

příloha_ovladnete_sva_data

VG23AH disponuje rozlišením Full HD 1080p na panelu s technologií IPS. Monitor nabízí široké pozorovací úhly 178° v horizontálním i vertikálním směru. Technologie ASUS Smart Contrast Ratio se stará o věrné zobrazení a poskytuje kontrastní poměr 80 000 000 : 1, Splendid Video Intelligence pak optimalizuje výkon při přehrávání videa a zajišťuje věrnost zobrazení vylepšením barev, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocí klávesových zkratek lze vybírat ze šesti přednastavených video režimů (Krajina, Divadlo, Hra, Noční scéna, sRGB a Standard).

Monitor VG23AH je vybaven hned dvěma výstupními porty HDMI 1.4. Ty podporují 3D Blu-ray, takže monitor lze připojit k herní konzoli i přehrávači Blu-ray disků současně a mezi oběma zdroji přepínat. Ve výbavě nechybí ani konektory DVI a D-sub nebo vstup pro sluchátka.

Byl pro vás článek přínosný?