Hlavní navigace

ASUS představuje přenosný LED projektor P1

25. 12. 2011

Sdílet

 Autor: ASUS
Společnost ASUS přichází na trh s novým modelem přenosného LED projektoru označeným prostě P1.

Novinka se vyznačuje zejména malým projekčním poměrem 1,16 : 1, což uživateli umožní promítat obraz až do velikosti 40 palců. Zároveň je maximální rozlišení promítaného obrazu 1 280 x 800 pixelů.

Projektor je opravdu kompaktní, s hmotností 415 gramů je jedním z nejlehčích na trhu. Navíc se vejde téměř do jakéhokoliv zavazadla, a tak se hodí i na cesty. Rekordní je i doba rozehřívání – pouhých pět sekund po instalaci již budete moci promítat.

Model P1 je kompatibilní s napájecími kabely pro notebooky ASUS, které mají příkon roven nebo větší než 65 W. Díky tomu je pro použití notebooku s projektorem jediný napájecí adaptér. Zdrojem světla jsou netradičně LED diody, při jejichž výrobě nebyla použita rtuť. Jejich ekologičnost je potvrzena ještě dalším údajem – životností. Ta se pohybuje až do 30 tisíc hodin, což znamená 20 let funkce při čtyřech hodinách aktivity denně.

příloha_ovladnete_sva_data

Instalaci ulehčuje technologie automatické korekce lichoběžníkového zkreslení, která sama zkoriguje zdeformovaný obraz, a také závěsný stojan, díky kterému můžete rychle a flexibilně nastavit výšku projektoru.

Projektor, který v současné době sbírá ceny za design po celém světě, zakoupíte na našem trhu od poloviny ledna za doporučenou maloobchodní cenu 9 999,- včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?