Hlavní navigace

ASUS ZenFone 3 Max s lepší výbavou jde do prodeje

27. 1. 2017

Sdílet

 Autor: ASUS
ASUS v Česku rozšíří svou nabídku smartphonů řady ZenFone 3 o model ZenFone 3 Max

Jde o lépe vybavenou verzi stejnojmenného modelu s označením ZC520TL, který je již v prodeji. Novinka nabídne oproti stávajícímu modelu ZC520TL větší displej s vyšším rozlišením, větší operační paměť, výkonnější procesor, rychlejší čtečku otisků a kvalitnější fotoaparáty. Vylepšená verze má úhlopříčku 5,5“ a rozlišení Full HD. O rychlé reakce systému Android 6.0 se stará procesor Qualcomm Snapdragon 430 a 3 GB RAM. Zadní fotoaparát disponuje rozlišením 16 Mpx a automatickým fázovým nebo laserovým ostřením. Největším tahákem zůstává u obou modelů velkokapacitní 4 100mAh baterie s velkou výdrží. 

ASUS

Smartphone ZenFone 3 Max ZC553KL nabízí obrazovku o velikosti 5,5“ s Full HD (1 920 x 1 080) rozlišením a panelem typu IPS. Záda telefonu jsou celokovová, přední část pokrývá 2.5D sklo jemně zahnuté při okrajích, což vytváří zcela hladký povrch bez ostrých hran.

ZenFone 3 Max je vybaven 16Mpx fotoaparátem Pixel Master, který automaticky vybírá typ zaostření a přepíná mezi laserovým ostřením a fázovou detekcí, díky čemuž dokáže zaostřit velmi rychle a pořídit ostré snímky za jakýchkoli podmínek. Přední kamera je osmimegapixelová a slouží k pořizování selfie záběrů.

Telefon využívá úsporný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 430. Operační paměť o velikosti 3 GB zajistí vysoký výkon a prodlouženou výdrž baterie. Na zadní straně telefonu nechybí čtečka otisků prstů, která je umístěna přímo v dosahu ukazováčku, díky čemuž lze smartphone snadno odemknout. Čtečka dokáže rozeznat až pět sad otisků a reaguje velmi rychle, takže poskytuje uživatelům rychlý přístup k nejrůznějším aplikacím v telefonu.

Hlavní předností modelu ASUS ZenFone 3 Max, který výbavou míří do střední třídy, je vysokokapacitní baterie (4 100 mAh) s dlouhou výdrží. Díky ní může telefon sloužit i jako zdroj energie pro jiná zařízení, čemuž napomáhá i OTG kabel v balení.

Novinka běží na uživatelském rozhraní ZenUI 3.0, což je nadstavba operačního systému Android 6.0 s mnoha vylepšeními a individuálními možnostmi přizpůsobení telefonu vkusu uživatele.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Telefon ZenFone 3 Max ZC553KL v šedé a zlaté variantě se začne v Česku prodávat do konce ledna za 6 990 Kč s DPH. Současně zůstává v nabídce i model ZenFone 3 Max ZC520TL. 

Byl pro vás článek přínosný?