Hlavní navigace

Avnet pomáhá dětem

8. 10. 2012

Sdílet

Společnost Avnet se zúčastnila slavnostního předání automobilu Fondu ohrožených dětí v Praze 8, na jehož koupi se podílela. Vůz má pomoci dětem a jejich vychovatelům při jejich každodenních povinnostech.

Předání vozu nadaci

příloha_ovladnete_sva_data

Firma Avnet se snaží v rámci svých mimo obchodních aktivit myslet i na druhé a přispět svou pomocí společnosti. Nezapomíná ani na ty, kteří pomoc potřebují snad nejvíce - děti. Již po několikáté se Avnet zapojil do projektu sdružení A-B help a přispěl na koupi auta pro neziskovou občanskou organizaci Fond ohrožených dětí (FOD) pomáhající opuštěným, týraným a jinak sociálně ohroženým dětem po celé České republice. Tentokrát byl vůz značky Ford Tranzit darován projektu Klokánek v Praze 8. Osobně si ho přišly převzít děti z tamního zařízení spolu s ředitelkou FOD Marií Vodičkovou.

Milou odměnou pro všechny zúčastněné pak byl doprovodný hudební program, který si pro příchozí připravily samy děti jako poděkování. Po skončení celého odpoledne děti na nic nečekaly a užívaly si svého nového pomocníka na čtyřech kolech.

Věříme, že vůz bude sloužit dobře svému účelu a přinese děti spoustu nových zážitků!

O společnosti Avnet
Společnost Avnet Technology Solutions je světově uznávaným distributorem s přidanou hodnotou v oblasti počítačových technologií, hardware, software a služeb. Působí na více než 250 místech, odkud obsluhuje 70 zemí. Společnost prodává a distribuuje produkty předních dodavatelů elektronických součástek a výrobců informačních technologií z celého světa. Svým více než 100 000 zákazníkům poskytuje společnost Avnet širokou také škálu služeb v oblasti optimalizace skladových zásob, řízení logistiky, technické podpory i pomoc při navrhování technického řešení. Avnet TS vykázal ve fiskálním v roce 2012 obrat 10.8 miliard USD, celá skupina Avnet, Inc. 25,7 miliard USD. Pro více informací navštivte www.avnet.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku