Hlavní navigace

Barcelona 2015: Alcatel Onetouch Idol 3

5. 3. 2015

Sdílet

 Autor: Alcatel Onetouch
Alcatel Onetouch představil na veletrhu Mobile World Congress 2015 v Barceloně svůj prémiový smartphone Idol 3 s naprosto symetrickým designem.

Alcatel Onetouch představil na veletrhu Mobile World Congress 2015 v Barceloně svůj prémiový smartphone Idol 3 s naprosto symetrickým designem.

Při ovládání telefonu tak nevadí, že ho držíte „vzhůru nohama“, obraz na displeji telefonu se jeho poloze okamžitě přizpůsobí. Idol 3 je vybaven duálními hi-fi reproduktory JBL, 13megapixelovou zadní kamerou s velkou clonou pro fotografování za zhoršených světelných podmínek a senzorem s rychlou odezvou fotoaparátu.

Novinka se bude prodávat ve dvou verzích - menší model s 4,7palcovým displejem má čtyřjádrový procesor od Qualcommu a HD displej, 5,5 palcová varianta nabídne Full HD rozlišení a osmijádrový Qualcomm procesor. Obě varianty pak disponují podporou mobilních sítí LTE a běží na operačním systému Android 5.0.

příloha_ovladnete_sva_data

Na rozdíl od běžných smartphonů disponuje Idol 3 na přední straně dvojicí reproduktorů JBL s technologií Clari-Fi od firmy Harman. Clari-Fi dokáže dekódovat digitálně komprimované zvukové formáty a reprodukovat 3D zvuk, což ocení hlavně filmoví fanoušci. Díky hudební aplikaci Onetouch Mix si mohou audiofilové nahrávky sami mixovat nebo nechat Onetouch Mix, ať to udělá za ně. S předinstalovanými populárními aplikacemi, jako Rdio nebo Deezer lze skladby jednoduše stahovat či hudbu streamovat přes internet.

 

Byl pro vás článek přínosný?