Hlavní navigace

Beta verze Eset Smart Security 5 a NOD32 Antivirus 5

7. 5. 2011

Sdílet

Eset představil beta verze Smart Security 5 a NOD32 Antivirus 5. Oba produkty jsou pro zájemce o testování k dispozici ke stažení v anglické jazykové verzi na webu http://www.eset.cz/.  

Nové verze přinášejí podle Esetu několik nových funkcí a výhod: cloudové hodnocení, rychlejší start počítače, účinnější ochrana paměťových médií, nové grafické prostředí a herní režim. Eset Smart Security 5 beta má navíc nabídnout i posílený antispam, lepší firewall a rodičovský zámek.

 

Vybrané funkce ESET Smart Security 5 BETA a ESET NOD32 Antivirus 5 BETA:

Účinnější ochrana médií – klade zvýšený důraz na hrozby, které se spouštějí po připojení či vložení médií. Smart Security 5 BETA i NOD32 Antivirus 5 BETA uživatele automaticky vyzývají ke kontrole všech vložených USB paměťových médií, CD a DVD. Neznámá média mohou uživatelé blokovat na základě celé řady parametrů, například ID zařízení, typu média a sériového čísla.·

Cloudové hodnocení – Specialisté virové laboratoře Eset systém hodnocení hrozeb aktualizují nepřetržitě, a to na základě aktuálních informací o hrozbách přímo z cloudu.

Optimalizovaný proces spouštění – Uživatelům umožňuje začít pracovat na počítači ihned po nabootování bez ohrožení bezpečnosti. ·

Herní režim – Pokud je určitý program spuštěn na celou obrazovku, produkt se automaticky přepne do tichého režimu.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Smart Security 5 BETA dále nabízí rodičovský zámek, vylepšený antispam a firewall.

Byl pro vás článek přínosný?