Hlavní navigace

beyerdynamic představuje speciální edice sluchátek

23. 1. 2020

Sdílet

 Autor: Beyerdynamic
Německý beyerdynamic uvedl na trh sluchátka Amiron Wireless Copper, DT 990 Special Black Edition a DT 880 Special Black Edition

První jsou špičková sluchátka pro poslech hudby na cestách i doma s měniči Tesla a další dva modely sluchátek přes uši na doma.

  Beyerdynamic

beyerdynamic Amiron Wireless Copper s měniči Tesla a individuální personalizací zvuku

Jedny z nejdražších, ale také nejkvalitnějších bezdrátových uzavřených sluchátek přes uši vůbec, jsou určeny pro hudební nadšence, kteří si potrpí na nejvyšší kvalitu zvuku. Limitovaná edice Copper je osazena nepřehlédnutelnými elegantními měděnými prvky na sluchátkách i hlavovém mostu. Garancí špičkového zvuku od jasných a rychlých basů přes plné a přirozené středy až po hedvábně čisté výšky jsou vlastní legendární měniče beyerdynamic Tesla. Technologie osobní personalizace zvuku MOSAYC přizpůsobí reprodukci individuálně každému posluchači podle jeho sluchových vlastností. Princip je jednoduchý – uživatel absolvuje poslechovou zkoušku, během níž systém pozná, která frekvenční pásma vnímá silněji a která naopak méně. Po absolvování tohoto osobního testu sluchu je, zjednodušeně řečeno, upraven ekvalizér sluchátek tak, že zdůrazní frekvence, v nichž má uživatel sluchový propad. V bezdrátovém režimu vydrží vestavěná baterie až 30 hodin a pro absolutně bezztrátový poslech umožňují propojení s přehrávačem pomocí odpojitelného kabelu. Sluchátka váží včetně baterie 400 gramů, jejich impedance je 32 Ohmů a měniče jim propůjčují mimořádně velký frekvenční rozsah 5 Hz až 40 kHz. Podporují Bluetooth profily HSP, HFP, A2DP, AVRCP, GAVDP a kodeky aptX, aptX LL, aptX HD, AAC a SBC.

Cena: 21 000 Kč

beyerdynamic DT 990 Special Black Edition

Otevřená kabelová sluchátka přes uši beyerdynamic DT 990 Special Black Edition jsou modelem pro požitkáře. Uživateli nabídnou perfektní vyrovnaný zvuk a dokonalý komfort nošení. Limitovaná série Black Edition nabízí jedinečné a elegantní černé provedení a speciálně upravený hlavový most. Membrána a kmitací cívka s minimální hmotností se svým charakterem reprodukce blíží elektrostatickým modelům. V kombinaci s pečlivě vyladěnou odezvou nabízí přirozený a vyvážený zvukový přednes. Měkké nastavitelné náušníky a precizně polstrovaný hlavový most spolu s jednostranně vedeným kabelem zprostředkují posluchačům špičkový komfort i při dlouhodobém používání. Jejich hmotnost je 290 gramů, impedance 250 Ohmů a sluchátka zajišťují reprodukci s velmi vysokým frekvenčním rozsahem 5 Hz až 35 kHz.

Cena: 5 200 Kč

beyerdynamic DT 880 Special Black Edition

příloha_ovladnete_sva_data

Polouzavřená sluchátka pro kabelový poslech uspokojí i velmi náročné uživatele. Jak napovídá označení Black Edition, od běžného modelu se liší barevným, matně černým provedením a upraveným hlavovým mostem. Díky konstrukci určené pro mnohahodinové použití v nahrávacích studiích jsou mimořádně pohodlná. Posluchače odmění skvělým, přirozeným a živým zvukem a jsou vhodná pro širokou škálu hudebních žánrů. Vzhledem k profesionálnímu určení je k dispozici také množství samostatně dodávaných náhradních dílů. Hmotnost sluchátek je 290 gramů, impedance 250 Ohmů a jejich vysoce kvalitní měniče zajišťují reprodukci s frekvenčním rozsahem 5 Hz až 35 kHz.

Cena: 5 200 Kč

Byl pro vás článek přínosný?