Hlavní navigace

Bezpečnost pro technologická centra Microsoftu

23. 1. 2008

Sdílet

ProCurve Networking, divize společnosti HP, zajistí zabezpečenou infrastrukturu pro technologická centra Microsoftu po celém světě.

ProCurve Networking, divize společnosti HP, zajistí zabezpečenou infrastrukturu pro technologická centra Microsoftu (MTC) po celém světě.

Microsoft nainstaloval produkty ProCurve do pevných a bezdrátových sítí ve svých osmitechnologických centrech v Severní Americe, Číně, Dubaji, Francii, Německu, Indii, Irsku, Tchaj-wanu a ve Velké Británii.

Divize ProCurve poskytne pro MTC podporu pro testy integrace a demonstraci nových produktů pro klienty Microsoftu, kteří požadují bezpečné a vysoce dostupné sítě. Infrastruktura ProCurve umožní zákazníkům otestovat jejich produkty a služby v síťovém prostředí vytvořeném pro správu pokročilých aplikací. "Infrastruktura ProCurve značně posílila sítě MTC a rovněž umožnila jejich adaptaci bez kompromitování bezpečnosti," uvedl John Mathieu, ředitel MTC Global Alliance.

Sítě MTC nyní využívají v oblasti mobilních technologií zabezpečený dual-radio přístupový bod ProCurve 530, který chrání sítě a prostředky MTC proti neautorizovaným přístupům. Správu pevné i bezdrátové infrastruktury MTC podporuje ProCurve Identity Driven Manager, plug-in modul pro softwarový nástroj řízení ProCurve Manager Plus, který aplikuje nastavení bezpečnosti a výkonu a pomáhá správcům řídit připojování uživatelů a zařízení do sítě.

Byl pro vás článek přínosný?