Hlavní navigace

Bezpečnostní kamera Airlive MD-3025-IVS

9. 7. 2014

Sdílet

 Autor: IDG
Získala ocenění HD World Excellent 2014 za bezpečnostní kameru s bohatou výbavou.

Miniaturní bezpečnostní kamera Airlive MD-3025-IVS je ideální nejen do domácností či kanceláří, ale i do venkovního prostředí. Je totiž v antivandalském a outdoorovém provedení. Kamera se vyznačuje 3Mpx CMOS snímačem, který dokáže zaznamenávat snímky ve vysokém rozlišení (2 048 x 1 536 bodů). Snímání i za zhoršených světelných podmínek zajistí Low Lux snímač a noční vidění pak IR přísvit na 15 metrů. Pokud potřebujete snímat prostory se silným zadním osvětlením, hodí se i funkce WDR Enhanced, která dokáže efektivně vyvážit světelnost na celé obrazovce.

Bezpečnostní kamera Airlive MD-3025-IVS

Propojení do sítě je možné pomocí jednoho LAN konektoru, který kameru může i napájet, není tak potřeba elektrická zásuvka. Využít můžete také dvoucestné audio s vestavěným mikrofonem a vstupy DI/DO. K dispozici je také slot microSD pro lokální záznam obrazu.

Součástí je i speciální software na rozpoznávání obličejů, který dokáže upozornit operátora kamery, že v jejím dosahu je nežádoucí osoba. K dalším funkcím patří počítání objektů, e-fence, ochrana překračování zón, detekce cizích předmětů a mnoho dalších.

Cena od 8 200 Kč.

Cloud24

www.airlive.com

 

Byl pro vás článek přínosný?