Hlavní navigace

Bluetooth reproduktor uGo Bazooka UBS 1174

21. 9. 2018

Sdílet

 Autor: uGo
Nová značka spotřební elektroniky uGo začala dodávat na český trh přenosný Bluetooth s hlasovým průvodcem a zajímavou cenou

Bezdrátový přenosný reproduktor uGo Bazooka se snadno ovládá a díky své mobilitě umožňuje mnoho hudební zábavy doslova kdekoli. O zvuk se starají dva 2,5" měniče na čelní straně a jeden boční měnič o velikosti 5,5". Celkový výkon reproduktoru dosahuje 16 W. Atraktivní design kompletně v černé barvě je doplněn LCD displejem s informacemi výhradně v červené barvě, boky reproduktoru pak mají proměnlivé barevné LED podsvícení. Na čelní straně je umístěno i ovládání hlasitosti a intenzity basů. Jediným tlačítkem lze volit mezi připojením Bluetooth nebo FM rádiem, případně vybrat zdroj hudebních souborů z microSD karty nebo USB disku. Volba zdroje hudebních souborů je doprovázena hlasovým průvodcem. 

uGo

Na předním panelu je i vstup pro mikrofon, který je součástí balení, a lze jej využít například pro Karaoke večírek. Reproduktor se snadno a rychle spáruje se zařízením s Bluetooth připojením a hudební knihovnou například v mobilním telefonu. Proces připojení je opět doprovázen hlasovým průvodcem. Dosah Bluetooth připojení je 10 metrů. Baterie o kapacitě 2 000 mAh se nabíjí přes USB rozhraní a zajistí až tříhodinový provoz reproduktoru. 

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Bezdrátový reproduktor uGo Bazooka UBS-1174 je dostupný za doporučenou koncovou cenu 790 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?