Hlavní navigace

Bude se Google tablet jmenovat Google Play? A bude vůbec?

2. 3. 2012

Sdílet

 Autor:
Google něco chystá, o tom nemůže být pochyb. Počet registrovaných domém se slovy "Google" a „play“ by vytvořil pěkně dlouhý seznam.

Google něco chystá, o tom nemůže být pochyb. Počet registrovaných domém se slovy Google a „play“ by vytvořil pěkně dlouhý seznam.

Registrace jsou skryté, a tak jméno Googlu nikde nefiguruje ale stojí za nimi společnost MarkMonitor, která se stará o ochranu značky Google. Registrovány byly domény jako „googleplayapps.com“ či „googleplaymusic.com“.

Podle spekulací připravuje Google vlastní tablet již na duben letošního roku. Hovoří se o sedmipalcovém displeji a podpoře některých funkcí Chrome či Androidu 4.0. Některé divočejší názory zmiňuji i dosud oficiálně nepředstavený Android 5.0 Jelly Bean, u kterého zatím není ani jasné, pokud se tak vůbec bude jmenovat.

Tablet by měla vyrábět Motorola, kterou Google nedávno převzal, dostal totiž požehnání jak Evropských, tak Amerických úřadů. Cokoli pro nás Google připravuje, určitě se o tom bude ještě hodně psát a mluvit.

Byl pro vás článek přínosný?