Hlavní navigace

Canon představuje 4 nové černobílé A3 multifunkce imageRUNNER ADVANCE 4000

6. 3. 2012

Sdílet

Vyšší efektivita, bezpečnost a úspora nákladů ve firmách.

Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představuje novou řadu imageRUNNER ADVANCE 4000, která obsahuje 4 černobílé multifunkce formátu A3. Canon tak nyní nabízí kompletní řadu multifunkčních zařízení pro firmy všech velikostí.


Úspěšná platforma nové generace Canon imageRUNNER ADVANCE nyní obsahuje 32 modelů, které byly na trh postupně uvedeny od roku 2009. Úspěch potvrzuje i množství prestižních cen, včetně ocenění od organizací BLI nebo BERTL. V Evropě bylo zatím prodáno úctyhodných více než 170 000 strojů imageRUNNER ADVANCE1 a na celém světě více než 440 000 strojů, které používají v malých kancelářích i velkých firemních reprografických odděleních.


Nové chytré multifunkce imageRUNNER ADVANCE 4025i, 4035i, 4045i a 4051i nabízí širokou škálu rychlostí tisku: 25, 35, 45 nebo 51 stran za minutu.


Canon imageRUNNER ADVANCE 4000imageRUNNER ADVANCE 4000
Novou řadu imageRUNNER ADVANCE 4000 lze jednoduše integrovat do podnikového prostředí a propojit se softwarovým řešením, jako je uniFLOW nebo e‑Copy. Nové multifunkce jsou proto ideální pro vytížené pracovní skupiny a menší oddělení v podnicích všech velikostí, které vyžadují vysoce kvalitní černobílý A3 tisk s vyšší efektivitou, bezpečností, úspory nákladů a sníženým dopadem na životní prostředí.


Multifunkce z řady imageRUNNER ADVANCE 4000 lze velmi jednoduše ovládat pomocí intuitivního 21,3cm SVGA dotykového displeje, který lze přizpůsobit potřebám každé organizace. Pro rychlé zpracování větších úloh je možné oboustranně skenovat, flexibilně manipulovat s médii a maximální kapacita zásobníku je až 4980 listů papíru. S pokročilými možnostmi dokončovacích prací je snadné interně vytvořit profesionálně vypadající dokumenty. imageRUNNER ADVANCE 4000 je kompatibilní s celou řadou programů pro digitalizaci a správu dokumentů, čímž se ještě více zlepšuje produktivita a bezpečnost citlivých dokumentů.


Nové multifunkce jsou kompatibilní s uniFLOW. Správa a snižování nákladů je tak velmi snadná. Úlohy lze podle rozsahu například přesměrovat na tiskárnu s nejefektivnějším tiskem, vytvářet reporty a snadněji kontrolovat a snižovat náklady.


uniFLOW vylepšuje bezpečnostní funkce a kontrolu nad citlivými dokumenty, aby nedošlo k neoprávněné manipulaci nebo tisku. Navíc jsou k dispozici možnosti pro ověřování, zabezpečený tisk, filtrování pošty a adres, stejně jako šifrování a další bezpečnostní funkce. uniFLOW tak pomáhá dodržovat předpisy a legislativu, což je zvláště důležité například v pojišťovnictví nebo finančním a právním sektoru.


Canon imageRUNNER ADVANCE 4051iNové multifunkce umožňují firmám snížit dopad na životní prostředí. Při výrobě byly použity recyklované materiály a bio plasty a navíc Canon tradičně přináší velmi nízkou spotřebu energie. V režimu spánku zařízení spotřebovávají pouze 1 watt. Novinky vynikají obvyklou spotřebou elektřiny (TEC – Typical Electricity Consumption) 2 a splňují přísné podmínky programu ENERGY STAR.

příloha_ovladnete_sva_data


„Díky novým modelům imageRUNNER ADVANCE poskytujeme kompletní portfolio multifunkčních zařízení formátu A3. Zákazníci si tedy mohou vybrat ten nejvhodnější stroj bez ohledu na velikost nebo typ firmy. Nezáleží na tom, jestli je pro ně hlavní kritérium rychlost tisku, cena nebo nabídka funkcí a možnosti integrace do firemního prostředí,“ říká Daniel Míka, Office Product Business Development Manager ve firmě Canon CZ. „Úspěch platformy imageRUNNER ADVANCE dokazuje obliba u zákazníků. Canon ve 4. čtvrtletí 2011 dosáhl 21% podílu na trhu černobílých A3 strojů3. Jsme velmi rádi, že můžeme uživatelům nabídnout novou vysokorychlostní multifunkci imageRUNNER ADVANCE 4051i s rychlostí tisku 51 stran za minutu. Podniky mohou zvýšit svou produktivitu a přitom se mohou spolehnout na vynikající kvalitu.“


Stroje řady imageRUNNER ADVANCE 4000 budou v prodeji od května 2012.

Byl pro vás článek přínosný?