Hlavní navigace

Canon představuje cenově dostupnou multifunkční tiskárnu s webovými funkcemi – PIXMA MG4150

8. 2. 2012

Sdílet

Canon dnes představil novou kompaktní multifunkční tiskárnu s chytrými funkcemi, která splní i ty nejpřísnější nároky studentů a domácností, prostě všech, kteří hledají cenově dostupnou multifunkci se špičkovou kvalitou a webovými funkcemi. Designová PIXMA MG4150 je stylově černá a přináší vylepšené funkce a konektivitu, takže tisk z chytrých telefonů a tabletů je snazší než kdykoli dříve.

Canon PIXMA MG4150MG4150 také obsahuje automatický oboustranný tisk a funkce šetřící životní prostředí. Chytrý software umožňuje získat maximum z tištěných dokumentů a fotografií.

Připojit a sdílet
Integrovaná Wi-Fi funkce usnadňuje skenování a kopírování odkudkoli z domácnosti. Bezplatná aplikace Canon Easy Photo-Print umožňuje bezdrátově tisknout z přístrojů se systémem iOS nebo Android a je možné do nich i přímo skenovat. Vše je rychlé a snadné. Uživatelé mají pomocí PIXMA Cloud Link dokonce přímý přístup i do cloudového prostředí a mohou tisknout oblíbené fotografie ze svých internetových alb, včetně CANON iMAGE GATEWAY a Picasa.

MG4150 šetří čas i řadou šablon připravených k tisku, včetně kalendářů, obálek, poznámek a další užitečných podkladů, které jsou dostupné pouhým stisknutím tlačítka.

Vylepšené funkce
Jednoduše tisknout dokumenty a fotografie ve špičkové kvalitě je s novou multifunkcí MG4150 možné i doma. Kvalitní 10x15 cm bezokrajové fotografie jsou ve výchozím nastavení vytištěné již za přibližně 44 vteřin. Rychlost tisku je při standardu ISO 9,9 černobílých obrázků za minutu a 5,7 barevných obrázků za minutu. Pro aktivní uživatele jsou připravené speciální inkoustové zásobníky Canon FINE XL, které šetří až 50 % nákladů na stránku při srovnání se standardními zásobníkyi. Novinka je ideální pro tisk textu i fotografií. Technologie tiskové hlavy FINE s minimální velikostí kapiček 2pl v kombinaci s maximálním tiskovým rozlišením 4800 dpi zaručuje krásné tištěné fotografie a ostré textové dokumenty. Pro snadné ovládání je k dispozici velký 6,0cm LCD displej a funkce automatického oboustranného tisku umožňuje zvýšit efektivitu.

Chytrý design
MG4150 má elegantní design a ekologické funkce, čímž vyniká nad konkurencí. Lesklý a kompaktní vzhled dělají z MG4150 ideální doplněk i do nejstylovějších domácností. Systém FastFront umožňuje založit nový papír nebo vyměnit inkoustové kazety z přední strany tiskárny, takže tiskárnu je možné umístit ke zdi nebo na poličku, což šetří cenné místo. Ekologické nastavení ocení uživatelé, kterým záleží na přírodě. Funkce monitoruje, jaké úspory papíru a CO2 přináší použití automatického oboustranného tisku. U multifunkce lze nastavit i čas, po jehož uplynutí se zařízení, pokud není používané, samo vypne, což významně šetří energii. Funkce rychlého spuštění (Quick Start) zajistí, že tiskárna bude připravena k provozu během několika vteřin, takže uživatel může podle potřeby okamžitě tisknout, kopírovat nebo skenovat.

Chytrý software
MG4150 přináší řadu nových vylepšení v oblasti chytrého tisku, což ocení zejména ti, kteří touží po nejnovějších funkcích a technologiích.

Součástí balení je i komplexní sada intuitivního softwaru pro tisk fotografií a dokumentů a skenování, což je u Canonu již standardem. Například pro nadšené fotografy je k dispozici software Auto Photo Fix II, který používá technologie pro detekci obličeje a analýzu scény a odstraňuje běžné nedostatky pro ještě hezčí vzhled tištěných fotografií.

Při používání originálních inkoustů Canon umožňuje MG4150 bezplatný přístup ke CREATIVE PARK a CREATIVE PARK PREMIUM, což je bohatý zdroj podkladů pro tisk pohledů, kalendářů a pro kreativní umělecké tisky. Současně nabízí přístup k exkluzivní obrazové galerii a uměleckým dílům známých umělců a fotografů.

Easy-WebPrint EXii umožňuje chytrý a snadný tisk webových stránek, takže plýtvání inkoustem a papírem je již minulostí. Intuitivní software dokáže spojit více webových stránek a vytisknout je na jednu pomocí funkce Auto Clip nebo jedním kliknutím přizpůsobit obsah na jednu stránku. Tisknout z internetu tak lze i chytře.

Software Easy-PhotoPrint EX umožňuje ohromit rodinu a přátele řadou kreativních funkcí pro tisk fotografií, kalendářů a fotoalb. S novým efektem Zábavný filtr (Fun Filter) lze snímky umělecky upravit a přidat například efekty Rozostřené pozadí (Blur Background), Rybí oko (Fish-eye), Měkký záběr (Soft Focus), Miniatura (Miniature) a Efekt levného fotoaparátu (Toy Camera).

Tisknout lze i fotografie z Full HD videí natočených na digitální zrcadlovky nebo kompakty Canon. Mezi další kreativní nástroje patří například Merge Frames (Sloučení snímků), který kombinuje různé snímky a vytváří v tištěných fotografiích dojem pohybu. Funkce Layout Print umožňuje uživatelům vybrat krátký videoklip a odvyprávět komiksový příběh.

PIXMA MG4150 bude v prodeji od března 2012.

PIXMA MG4150 – hlavní vlastnosti:
Multifunkce: Tisk, kopírování, skenování a Wi-Fi
Kompaktní design se systémem FastFront
Rozlišení až 4800 dpi, minimálně 2 pl
Rychlost tisku podle normy ISO ESAT: 9,9/5,7 obr./min (čb/bar.)
Tisk fotografií 10x15 cm za 44 vteřin
Automatický oboustranný tisk
PIXMA Cloud Link
Tisk z Full HD videí
CREATIVE PARK PREMIUM

Byl pro vás článek přínosný?