Hlavní navigace

Canon představuje multifunkční tiskárnu řady MegaTank

3. 1. 2020

Sdílet

 Autor: Canon
Nová tiskárna Canon PIXMA G7040 je vybavena automatickým podavačem předloh a doplňovacími nádržkami na inkoust

Canon rozšířil řadu tiskáren MegaTank o nový model vybavený automatickým podavačem předloh a doplňovacími zásobníky inkousty, barevnou Canon PIXMA G7040 4-v-1. Nová tiskárna nabízí vysoce kvalitní tisk s vysokou výtěžností a nízkými náklady. 

Canon

Canon PIXMA G7040 je vybavená automatickým podavačem předloh zcela nové konstrukce na 35 listů, který urychluje skenování a kopírování vícestránkových dokumentů, a dvěma podavači papíru o celkové kapacitě až 350 listů běžného kancelářského papíru. Díky tomu zvyšuje produktivitu až 3,5x oproti předchozí generaci tiskáren řady MegaTank, které byly vybavené pouze jedním zadním podavačem, a jsou ideální volbou pro uživatele, kteří potřebují rychle a úsporně tisknout velké objemy.

Tiskárna se dodává s doplňovacími nádržkami na inkoust, které umožňují vytisknout až 18 000 stran se 3 černými náplněmi nebo až 7 700 stran se sadou barevných. To nejen snižuje náklady na vytištění jedné strany, ale také zbavuje nutnosti neustále dokupovat a měnit inkoustové kartuše a zrychluje práci.

Tisk usnadňuje připojení přes Wi-Fi a Ethernet, Canon PIXMA G7040 je kompatibilní s operačními systémy Windows a Mac a lze na ní tisknout i prostřednictvím aplikace Canon PRINT (pro systémy iOS a Android).

Tiskárna Canon PIXMA G7040 s uhlazeným designem zabírá na pracovním stole minimum místa a výklopný ovládací panel na čelní straně je snadno čitelný z libovolného úhlu. K hospodárnosti provozu přispívá oboustranný tisk a funkce automatického vypínání. Tiskárna je vhodná pro použití v domácích kancelářích nebo malých firmách, které hledají zařízení s nízkými náklady pro vysoký objem tisku v nejvyšší kvalitě.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Cena tiskárny Canon PIXMA G7040 je na českém trhu 9 990 korun.

Byl pro vás článek přínosný?