Hlavní navigace

Canon uvádí svoji nejmenší pětiinkoustovou tiskárnu

9. 1. 2019

Sdílet

 Autor: Canon
Chytrá, cenově dostupná a snadno ovladatelná inkoustová tiskárna pro domácí nebo kancelářské použití

Canon představil svoji nejmenší tiskárnu s pěti inkousty – PIXMA TS705. Nová tiskárna je určena pro domácí použití i pro malé kanceláře a mezi její výhody patří například zásobníky až na 350 listů s dvoucestným podavačem papíru, široká konektivita včetně spolupráce s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Home nebo kompatibilita s rozsáhlou škálou médií a kreativních aplikací pro neomezenou personalizaci výstupů. 

Canon

Nová tiskárna je o 18 procent menší než její předchůdce PIXMA iP7250 a může se pochlubit mnoha užitečnými vlastnostmi včetně hlasového ovládání, bohaté konektivity nebo XXL zásobníků šetřících náklady na inkoust. 2 zásobníky papíru na 250 a100 listů jsou perfektním řešením pro malé firmy vyžadující nepřetržitý tisk na běžný materiál. Za pozornost stojí i dvoucestný podavač papíru – zadní podavač si poradí se všemi druhy papíru včetně matného i lesklého, od velikosti 8,9 × 8,9 cm až po formát A4. Velmi snadné je díky plně bodovému LCD displeji i samotné ovládání tiskárny.

Canon PIXMA TS705 využívá pět samostatných inkoustů, a může tak zajistit vysoce kvalitní tisk dokumentů včetně výrazného textu stejně jako fotografií i kreativních výstupů. Oddělení jednotlivých zásobníků umožňuje měnit pouze tu barvu, která skutečně došla. Volitelně lze využívat inkoustové kazety v provedení XL a XXL, jež zajistí více výtisků při menších výdajích za inkoust.

Nejnovější přírůstek do portfolia značky Canon umožňuje tisknout i z chytrých zařízení, a to prostřednictvím Wi-Fi – pomocí aplikace Canon PRINT, která je kompatibilní s operačními systémy iOS a Android.  Tato aplikace umožňuje pořídit fotoaparátem telefonu snímek dokumentu a převést jej do formátu PDF nebo ho přímo vytisknout. Nová tiskárna tak může snadno sloužit i jako kopírka. Využít lze také Ethernetu a dosáhnout na výhody bezpečného, vysokorychlostního připojení.

Díky přístupu ke službě PIXMA Cloud Link mohou uživatelé dokumenty i fotografie tisknout z oblíbených cloudových služeb, jako je například Facebook, Instagram, GoogleDrive nebo DropBox. Každodenní používání nové tiskárny je tedy jednoduché a možnost kdykoli vzdáleně vytisknout důležité dokumenty určitě ocení i zaneprázdnění kancelářští pracovníci. Canon PIXMA TS705 je kompatibilní s technologiemi AirPrint (iOS) a Mopria (pro Android), které umožňují přímý tisk z chytrých zařízení bez nutnosti využívat speciální aplikace.

Malé firmy, které hledají efektivní řešení, ale také ekologicky smýšlející rodiny nepotřebují pro tisk nic jiného než právě novou PIXMA TS705. Funkci automatického zapnutí a vypnutí lze nastavit podle pracovních doby nebo dle zvyklostí členů domácnosti a zajistit tak, že tiskárna bude vždy připravená k použití a současně bude šetřit elektrickou energii. Canon pamatoval i na snížení spotřeby papíru – nejnovější tiskárna umí automatický oboustranný tisk.

Pro osobní počítače a chytrá zařízení je k dispozici aplikace Easy-PhotoPrint Editor, která uživatelům nabízí neomezené možnosti, jak si vychutnat personalizované tisky včetně vlastních upravených kalendářů, koláží či samolepek. Ty lze vytisknout na širokou škálu médií včetně materiálů s magnetickým podložím, odnímatelných samolepek a fotografického papíru čtvercového formátu 8,9 × 8,9 cm. Navíc součástí aplikace Canon Nail Sticker Creator je více než 200 šablon pro tisk vlastních nálepek na nehty.

Za používání tiskárny PIXMA TS705 a originálních inkoustů značky Canon jsou v rámci programu Print Rewards připisované body, které lze vyměnit za další produkty, dárky a digitální služby. Užitečná je i služba Easy Ink Delivery, která elektronickou poštou včas upozorní na docházející inkoust.

Nejmenší jednoúčelová tiskárna značky Canon s pěti inkousty disponuje mnoha možnostmi, a je tak ideálním řešením pro tisk v domácím prostředí i pro začínající firmy, které potřebují růst při udržení rozumných nákladů.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost 

Tiskárna Canon PIXMA TS705 bude v prodeji od února 2019.

Byl pro vás článek přínosný?