Hlavní navigace

CeBIT roste i v oblasti tiskových řešení

23. 2. 2015

Sdílet

 Autor: Cebit
IT veletrh CeBIT se opět rozrůstá. Například oblast Input/Output-Solutions bude na větší ploše za účasti předních firem.

Po oživení v roce 2014 vše nasvědčuje tomu, že bude CeBIT opět úspěšný. Především v oblastech Enterprise Content Management, Input/Output Solutions je znát výrazně pozitivní vývoj.

Po návratu společnosti Kyocera v roce 2014 na veletrh CeBIT bude na své vlastní ploše vystavovat další významná společnost světového trhu: Po devíti letech bude v roce 2015 na veletrhu znovu velmi výrazně zastoupena Konica Minolta, tentokrát nikoliv na společném, ale na svém vlastním stánku. Návštěvníci získají v rámci nabídky „ECM, Input/Output Solutions“ v hale č. 3 kompetentní informace a kompletní přehled o účinné a bezpečné správě dokumentů a tisku. 

„Rozhodnutí vystavovat na veletrhu CeBIT bylo logickým vyústěním vývoje, kterým Konica Minolta prošla v posledních letech,“ zdůrazňuje Ikuo Nakagawa, prezident společnosti Konica Minolta Business Solutions Europe.

„Konica Minolta prošla dekádou proměny, inovace a růstu a nadále se nachází uprostřed transformačního procesu, který je také součástí střednědobého obchodního plánu TRANSFORM 2016. Nyní chceme jako podnik IT co nejvíce rozšířit naše kompetence. Naší hlavní cílovou skupinou jsou vrcholoví manažeři a vedoucí oddělení IT.  CeBIT je proto ideální platformou, kde můžeme vést dialog právě s těmito pracovníky, kteří rozhodují o nákupu IT.“

Pro veletrh CeBIT je silná účast společnosti Konica Minolta významným znamením.

„Jsme rádi, že budeme moci na veletrhu CeBIT opět přivítat společnost Konica Minolta, a to na vlastní velké ploše,“ říká Oliver Frese, člen představenstva veletržní správy Deutsche Messe AG odpovídající za CeBIT. „Toto rozhodnutí dokládá, že zaměření na odborné návštěvníky bylo tou správnou cestou. Výstavní oblast Enterprise Content Management, Input/Output Solutions má díky veletržní účasti Konica Minolta novou kvalitu.“

Konica Minolta je v prostředí B2B  jako Service-Provider celosvětově na předním místě v poradenství, implementaci a řešení správy tisku a dokumentů v obchodní oblasti IT procesů a  digitálního tisku.

příloha_ovladnete_sva_data

Součástí společnosti je nyní segment průmyslového inkoustového a laserového tisku, výroba měřících přístrojů pro využití v průmyslu a medicínské technice, povrchová úprava TAC pro LCD polizátory a rozvíjejíce se segment osvětlení organickými světelnými diodami (OLED). 

Byl pro vás článek přínosný?