Hlavní navigace

Certifikované AIO chladiče s RGB podsvícením

11. 5. 2018

Sdílet

 Autor: Cooler Master
Cooler Master uvádí na trh MasterLiquid ML120R RGB a MasterLiquid ML240R RGB. All-in-one chladicí systémy nabízejí certifikace společností ASUS, MSI a ASRock

Obě uvedené varianty se skládají z nízkoprofilové dvoukomorové pumpy pro zajištění optimálního výkonu chlazení a tichosti provozu, radiátoru a dvou ventilátorů MasterFan MF120R ARGB s RGB podsvícením. 

Cooler Master

16,7 milionu barev dostupných přes software, nebo nový ovladač

Novinky Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB a MasterLiquid ML240R disponují kompletně nově navrženou pumpou s RGB podsvícením poskytujícím až 16,7 milionu barev. Nastavení lze uskutečnit přes aplikace vendorů ASUS, MSI a ASRock, nebo využít software MasterPlus+ s novým ovladačem pro globální kontrolu komponent bez přímé podpory RGB podsvícení. Dodávaný je také RGB splitter.

Inovace a kvalitní provedení

Oba nové produkty jsou ze 100 % vlastním návrhem Cooler Master. Dvoukomorová pumpa odděluje příchozí chladicí kapalinu od kapaliny nesoucí teplo do radiátoru, kde je následně ochlazena proudícím vzduchem. Dvojité krytí složené z vnějšího opletení a vnitřní trubice z FEP (fluorovaného ethylen-propylenu) poskytuje lepší fyzikální vlastnosti než je klasicky používaná guma.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a ceny

Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB bude k dispozici za doporučenou koncovou cenu 109,90 euro včetně DPH, Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB za doporučenou koncovou cenu 119,90 euro včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?