Hlavní navigace

CES 2015: Lenovo P90, Vibe X2 a náramek Vibe Band VB10

13. 1. 2015

Sdílet

 Autor: Lenovo
Společnost Lenovo uvedla na veletrhu CES 2015 několik mobilních telefonů a příslušenství. Lenovo P90 debutuje jako první chytrý telefon poháněný nejnovějším 64bitovým procesorem Intel Atom a pokročilým modemem Intel XMM 7260 LTE.

Společnost Lenovo uvedla na veletrhu CES 2015 několik mobilních telefonů a příslušenství. Lenovo P90 debutuje jako první chytrý telefon poháněný nejnovějším 64bitovým procesorem Intel Atom a pokročilým modemem Intel XMM 7260 LTE.

Smartphone VIBE X2 dostal v podobě limitované edice X2 Pro ještě odvážnější vzhled a blesk VIBE XTension Selfie Flash. Náramek Lenovo VIBE Band VB10 s displejem s elektronickým inkoustem E Ink a špičkovou výdrží baterie zakončuje sestavu nově uvedeného příslušenství.

Lenovo P90, jedna z novinek představených na veletrhu CES 2015, je první chytrý telefon využívající kombinaci nejnovějšího 64bitového procesoru Intel Atom Z3560 s 5pásmovým modemem Intel XMM 7262. Tyto výkonné komponenty umožňují P90 mimo podpory LTE-Advanced FDD & TDD pro vysokorychlostní připojení na globálních trzích také dosahovat neuvěřitelné rychlosti zpracování dat.

Chytrý telefon Lenovo P90 s 4000 mAh baterií nabízí 5,5palcový FHD displej P90 s hustotou 400ppi. Kromě toho se P90 chlubí 13Mpx zadním fotoaparátem s vrstveným senzorem a optickou stabilizací obrazu. Přední 5Mpx fotoaparát je vybaven ovládáním pomocí gest, zatímco 4G LTE data jsou ideální pro streamování videa a hudby nebo hraní her na cestách. P90 bude k dispozici v bílé, černé nebo červené.

příloha_ovladnete_sva_data

Příslušenství Lenovo VIBE Band VB10 je vybaven vlastnostmi, jako je displej s elektronickým inkoustem E Ink, až 7denní výdrží baterie s neustále zapnutým displejem a Bluetooth, fitness funkcemi, upozorněními z telefonu a voděodolností. Díky použití displeje E Ink náramek neoslňuje v noci a přesto je zřetelně čitelný i za přímého slunečního světla.

Uživatelé mohou přijímat okamžitá upozornění – na hovory, SMS, Facebook, Twitter, WeChat a další – na ostrém displeji s místem až pro 150 znaků, zatímco fitness funkce a sledování úrovně fitness aktivit pomáhají uživatelům soustředit se na své cíle v oblasti zdraví. Lenovo VIBE Band VB10 pracuje s mobilním zařízením Android nebo iOS a jeho cena je 89 USD.

Byl pro vás článek přínosný?