Hlavní navigace

Český produkt YSoft SafeQ 4 vyrazil do světa

2. 2. 2012

Sdílet

Ve čtvrtek 26. ledna 2012 odstartovala v Praze, hotelu Hilton, mezinárodní road show prezentující novou verzi software YSoft SafeQ společnosti Y Soft Corporation.

Road show bude pokračovat do dalších zemí – Německo, Anglie, Francie, USA a Singapore. Během ní se zejména obchodní partneři mohou na vlastní oči přesvědčit o výhodách, které nový produkt přináší.

Zahájení road show v Praze se zúčastnilo 50 firem z 20 zemí. Více než 100 účastníků bylo svědkem velkolepé live show včetně křtu nového produktu YSoft SafeQ 4. V šesti oddělených sálech probíhaly praktické ukázky nových funkcí. Hosté tak měli možnost vidět všechny nové funkcionality opravdu zblízka.

Křest nového produktu

YSoft SafeQ není na trhu tiskových řešení novinkou. Společnost Y Soft Corporation se zabývá vývojem tiskových řešení zaměřených hlavně na komfort, bezpečnost a úspory při tisku od roku 2004. Během 8 let realizovala 7 000 instalací v 72 zemích světa. Verze 4 znamená další důležitý milník.

Václav Muchna, ředitel a zakladatel firmy Y Soft Corporation: "Zatímco krize sčítá své oběti, my jí čelíme novými nápady, které zjednodušují práci všem, kteří někdy tisknou nebo kopírují. Umíme vymyslet a přinést na trh produkty, o kterých se jiní často domnívají, že nejsou možné. Inovujeme, tudíž se nám daří a rosteme. Naší vizí je zůstat českou a přitom být velkou světovou firmou. Takové ve střední Evropě nejsou.“

Václav Muchna

Co umí inovovaný YSoft SafeQ 4?

příloha_ovladnete_sva_data

Šetří čas a energii (včetně té lidské) pomocí:

  • Vylepšení administrátorského rozhraní, které nabízejí jednoduchou kontrolu nad tiskem.
  • Tisk na základě pravidel stanovuje přesná pravidla pro řízení tisku.
  • Víceúrovňové projektové účtování poskytuje přesný přehled, kdo za jakou tiskovou operaci platí.
  • Mobilní tisk nabízí jednoduchý tisk přes mobilní telefon.
  • Smart cards jsou "chytré" karty, které chrání bezpečnost dat.
  • Private cloud zajistí centralizované řízení tisku, které významně šetří čas.


Více informací o produktu najdete na webu www.ysoft.com.

Byl pro vás článek přínosný?