Hlavní navigace

Chytré náramky EVOLVEO FitBand v nových barvách

22. 11. 2018

Sdílet

 Autor: EVOLVEO
EVOLVEO rozšiřuje nabídku doplňků ke svým chytrým náramkům FitBand o náhradní pásky v atraktivních barvách

Chytré náramky EVOLVEO řady FitBand můžete aktuálně koupit v rámci předvánočních slev a akcí typu Black Friday za příznivé ceny. Navíc jsou na trhu nově dostupné i originální náhradní pásky k těmto typům chytrých náramků. Nyní lze zakoupit náhradní pásky v původních barvách (černé a tyrkysové), ale také náhradní sadu pásků v atraktivních barvách, jako jsou modrá a oranžová pro FitBand B3 a pro FitBand B2 modrá, oranžová a růžová. Náhradní pásky umožňují individualizovat chytré náramky Evolveo FitBand podle prováděných aktivit, momentální nálady, outfitu nebo prostě jen pro radost. 

EVOLVEO

Originální náhradní pásky pro chytré náramky EVOLVEO FitBand mají univerzální velikost a jsou vhodné pro nošení jak na levé, tak na pravé ruce. Výměna pásku je jednoduchá a zvládne ji opravdu každý.

Současně s uvedením náhradních pásků dochází i k úpravě cen chytrých náramků EVOLVEO FitBand. Aktuálně v rámci předvánočních slev a akcí typu Black Friday bude možné u vybraných prodejců a internetových obchodů zakoupit chytré náramky EVOLVEO FitBand za zvýhodněné ceny. V případě FitBand B3 budou koncové ceny začínat již na 1 290 Kč. Chytrý náramek FitBand B2 bude možné zakoupit již od 990 Kč.

Chytré náramky EVOLVEO FitBand B3 (barevný displej) a FitBand B2 (černobílý displej) mají bohatou nabídku funkcí včetně monitoringu hodnot krevního tlaku a tepové frekvence. Náramky se snadno a rychle spárují s mobilním telefonem s operačním systémem Android i iOS. Displej náramků mimo jiné zobrazuje notifikace z mobilního telefonu, jako jsou příchozí hovory, zprávy nebo naplánované události. Mezi funkcemi nechybí zmiňovaný monitoring hodnot krevního tlaku, měření tepové frekvence, kvality spánku, krokoměr nebo měření spálených kalorií a hodnocení celodenních aktivit. Náramky jsou voděodolné. Dotykový displej se aktivuje jemným poklepáním a ovládá se pohybem zápěstí nebo dotykem. Aplikace i samotné náramky mají kompletní českou a slovenskou lokalizaci. Chytré náramky ve spojení s chytrým telefonem a danou aplikací pak umožňují s daty z náramků dále pracovat, dlouhodobě sledovat výkony, vyhodnocovat a poskytovat přehledné informace ve formě grafů a statistik.

Dostupnost a cena

Sada náhradních pásků pro EVOLVEO FitBand B2 (modrý, oranžový, růžový) je dostupná za doporučenou koncovou cenu 299 Kč včetně DPH.

Sada původních náhradních pásků pro EVOLVEO FitBand B2 (černý, tyrkysový) je dostupná za doporučenou koncovou cenu 249 Kč včetně DPH.

Sada náhradních pásků pro EVOLVEO FitBand B3 (modrý, oranžový) je dostupná za doporučenou koncovou cenu 249 Kč včetně DPH.

Sada původních náhradních pásků pro EVOLVEO FitBand B3 (černý, tyrkysový) je dostupná za doporučenou koncovou cenu 249 Kč včetně DPH.

příloha_ovladnete_sva_data

Chytrý fitness náramek EVOLVEO FitBand B2 je dostupný za doporučenou koncovou cenu 990 Kč včetně DPH.

Chytrý fitness náramek EVOLVEO FitBand B3 je dostupný za doporučenou koncovou cenu 1 290 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?