Hlavní navigace

Další tablety se systémem Android 4.0. Pentagram 7.0 a Tab 8.0

13. 5. 2012

Sdílet

 Autor: Pentagram
Díky polskému serveru tabletowo máme informace o dvou celkem zajímavých tabletech se systém Android 4.0. Jedná se o Pentragram 7.0 a Tab 8.0. Svým vzhledem připomínají první verze tabletů firem jako Toshiba a Huawei, jsou dost velké a rám kolem LCD displeje celkem široký.

Díky polskému serveru tabletowo máme informace o dvou celkem zajímavých tabletech se systém Android 4.0. Jedná se o Pentragram 7.0 a Tab 8.0. Svým vzhledem připomínají první verze tabletů firem jako Toshiba a Huawei, jsou dost velké a rám kolem LCD displeje celkem široký.

Osmipalcový tablet nabízí rozlišení 1024 x 768 pixelů, procesor s jedním jádrem Allwinner A10 s taktem 1.2 GHz a grafický čip Mali 400. Rozlišení menšího tabletu je 800 x 400 a jeho specifikace jsou jinak totožné s větším tabletem. Oba mají 1 GB paměti RAM a 8 GB vnitřního úložiště.

Oba tablety mají webkamery s QVGA rozlišením, slot pro microSD kartu, HDMI konektor a mini USB. Na rozdíl od některých jiných levných tabletů mají oba přístroje přístup k obchodu Google Play. Ceny tabletů ještě nejsou známy, ale nemyslíme si, že by měly nějak výrazně překročit 200 dolarů za sedmipalcový tablet.

Byl pro vás článek přínosný?