Hlavní navigace

Dárek pod stromeček? Co třeba nová Motorola Xoom 2!

3. 11. 2011

Sdílet

 Autor:
Na internet unikla fotografie katalogu irského řetězce s elektronikou Carphone Warehouse, podle kterého se očekávaný tablet Xoom 2 od Motoroly začne prodávat přes Vánocemi za 400 euro.

I když je reklama vyfocená s nízkým rozlišením, několik klíčových informací se z ní vyčíst dá. Xoom 2 nabídne 8,2palcový dotykový displej a poběží na Androidu 3.2 (nového Androidu 4,0 Ice Cream Sandwitch se tedy uživatelé bohužel nedočkají). Kromě operačního systému v reklamě dále stojí, že zařízení bude opatřeno Wi-Fi a funkcí umožňující sdílení internetu (tethering). Fotografie reklamy Motoroly Xoom 2 v katalogu Carphone Warehouse je s největší pravděpodobností autentická, neboť zařízení vypadá přesně tak, jako na fotografiích, které unikly na internet v září.

Podle analytiků zařízení nejspíše nabídne podporu 4G LTE sítí a s trochou štěstí bude poháněno čtyř-jádrovým procesorem Tegra 3 od Nvidie. Otázkou zůstává, jaké rozlišení bude mít displej tabletu, není však příliš pravděpodobné, že bude vyšší, než u současných tabletů, které jsou na trhu. Podle expertů je totiž pravděpodobné, že když se Applu nepovedlo dostat displeje Retina s vysokým rozlišením (možno vidět na iPhonu 4) na iPad 2, nepovede se to ani Motorole jen o několik měsíců později.

Byl pro vás článek přínosný?