Hlavní navigace

Dell EMC otevřel v Praze unikátní zákaznické centrum

6. 10. 2018

Sdílet

 Autor: Dell EMC
Česká pobočka společnosti Dell EMC představila prostory renovovaného demo centra a showroomu pro své produkty a technologická řešení Dell EMC Customer Experience Centre. Školící a zážitkové centrum umožňuje technickým konzultantům a odborníkům Dell EMC představovat produktové novinky zákazníkům a prodejním partnerům a na živo prezentovat jejich funkcionality a praktické využití. Praha se tak svým vybavením dostala na úroveň Londýna, Paříže či Frankfurtu, kde podobná centra již existují. České centrum je prvním v regionu střední a východní Evropy.

„Ucelená přehlídka jednotlivých modelů dává možnost komplexního pohledu na dostupné technologie, přičemž centrum bude sloužit také pro trénink našich nových kolegů specialistů na klientská řečení Dell,“ popisuje Petr Zajíček, Client Solution Manager Dell Česká republika a dodává: Proběhlo zde již několik seminářů pro zákazníky, z nichž nejžádanější byly zaměřeny na témata řešení bezpečnosti dat a moderní správy IT. Nejnovější řada seminářů se věnuje oblasti řešení výkonných pracovních stanic a také například možnostem modernizace firemních konferenčních prostor.“

Rozběhl se rovněž tréninkový program cílený pro partnery společnosti Dell EMC v oblastech zaměřených na jednotlivé prvky IT infrastruktury a partneři Dell EMC mohou centrum využívat také pro své zákazníky. V listopadu se zde např. uskuteční technologický seminář zaměřený na problematiku správy IoT zařízení.

Celkový rozvoj Experience Centre se postupně rozšiřuje o nová řešení i ve spolupráci s dalšími členy skupiny Dell Technologies jako je například VMware a nebo partnery typu Intel a Microsoft, aby zákazníkům nabídl co nejširší testovací platformu.

K dispozici je i tzv. mobilní interaktivní varianta centra, která umožňuje přesun celé expozice i mimo prostory české pobočky Dell EMC. V měsíci říjnu bude česká expozice putovat například do Budapešti, kde podpoří několik akcí maďarského Dell EMC. Bude přítomna také na největší lokální akci Dell Technologies Forum 2018 v Praze 13. listopadu, kde v rámci hlavního programu bude sloužit opět živým demonstracím.  

V rámci představení nového zákaznického centra informoval generální ředitel Dell EMC Jiří Kysela o výsledcích relativně mladé společnosti, která vznikla spojením českých poboček Dell Technologies a EMC.

Firma zažila jedno z nejúspěšnějších období v historii, vyšplhala se na vrcholky českých žebříčků v prodeji hardwaru. Za úspěchem prý stojí i zlepšená spolupráce s partnery, kteří využívají mohutných synergií, jež nabízí právě spojení Dellu s technologickou firmou EMC.

příloha_ovladnete_sva_data

„Spojení nás posunulo dál, ale neusínám na vavřínech a chceme se ještě zlepšovat,“ řekl Computerworldu Kysela. Firma se podle něj neustále rozrůstá a netrpí nedostakem zájemců o zaměstnání.

„Dell EMC patří aktuálně nejvyhledávanějším společnostem na trhu, máme si z čeho vybírat,“ tvrdí Kysela.

Byl pro vás článek přínosný?