Hlavní navigace

Dětské hodinky se 4G připojením a funkcí videohovorů

31. 12. 2019

Sdílet

 Autor: TCL
TCL zahájilo v Česku a na Slovensku prodej hodinek TCL MOVETIME Family Watch MT40

Hodinky určené pro děti od 4 do 7 let dokážou monitorovat aktuální polohu dítěte a zobrazovat ji ve smartphonu rodičů. Novinka podporuje datové 4G připojení, díky čemuž mohou být rodiče neustále v kontaktu se svým potomkem za pomoci funkcí videohovorů, obousměrného volání a posílání hlasových nebo obrazových zpráv. Hodinky lze propojit s jakýmkoli chytrým telefonem s operačním systémem Android nebo iOS, a to prostřednictvím aplikace TCLMOVE. Rodiče mohou v aplikaci dítěti vymezit na mapě bezpečnou zónu, a pokud ji dítě opustí, aplikace je na to okamžitě upozorní. Hodinky TCL MOVETIME Family Watch MT40 jsou navíc vybaveny funkcí SOS, kterou může dítě použít pokaždé, když se cítí ohroženo.  

TCL

Pomocí chytrých hodinek TCL MOVETIME Family Watch MT40 může rodič zůstat v kontaktu se svými dětmi i na dálku. Jsou vybaveny 1,3palcovým displejem s nastavitelným ciferníkem. Prostřednictvím vestavěné kamery a 4G připojení lze provádět plynulé obousměrné videohovory. V případě potřeby se dítě může jednoduše a rychle spojit s rodičem a sdílet své každodenní zážitky pomocí volání, posílání a přijímání SMS a hlasových zpráv, fotek, nebo emotikonů, a to jak pomocí běžné nebo skupinové komunikace.

Hodinky mají barevný design vyrobený z odolných materiálů. Nabízejí stupeň krytí IP65, který zaručuje prachotěsnost a odolnost vůči tryskající vodě. Pryžový řemínek lze odepnout a v případě potřeby vyměnit.

Zásluhou aplikace TCLMOVE v telefonu má rodič stálý přehled o přesné poloze dítěte. Účinná funkce  geolokace najde dítě rychle a s maximální přesností. Dítěti lze vytyčit bezpečné zóny a kontrolovat, zda je náhodou neopustilo. Rodič může díky funkci historie sledování polohy také dohlížet na to, kde se během dne pohyboval jeho syn nebo dcera.

Veďte své dítě k aktivnímu životnímu stylu pomocí krokoměru v hodinkách MOVETIME Family Watch, který sleduje kroky, spálené kalorie a ušlou vzdálenost. Děti mohou soutěžit s kamarády a průběžně si stanovovat nové cíle. Rodiče zase mohou ocenit pohybové aktivity svých dětí "lajkem" a povzbudit je k dosažení dalších met.

Chytré hodinky MOVETIME Family Watch jsou vybaveny funkcemi, které pomáhají vašim dětem po celý den. Najdou v nich i budík nebo školní rozvrh. Děti proto budou ve třídě vždy včas a nic je nebude rušit.

Ke správnému fungování stačí jen vložit do hodinek nanoSIM kartu s aktivním datovým i hlasovým tarifem a deaktivovaným PIN kódem a propojit je se smartphonem pomocí mobilní aplikace TCLMOVE dostupné na Google Play, resp. iStore.

V běžném provozu vydrží hodinky na jedno nabití až dva dny provozu, jejich opětovné nabití pomocí microUSB kabelu je otázkou 120 minut. Hodinky i aplikace komunikují česky i slovensky a podporují mobilní 2G, 3G i 4G sítě.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Novinka se v České a Slovenské republice prodává v modré a růžové barevné variantě za 2¨990 Kč resp. 119 € včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?