Hlavní navigace

Duální dok pro iPhone s varováním před tornádem

2. 11. 2009

Sdílet

 Autor:
K doku iMM183 od společnosti iLuv lze nejen zapojit až dva iPhony/iPody, ale obsahuje i rádio s varováním před extrémním počasím.

Dokovacích stanic pro mobilní přístroje Apple je na trhu nepřeberné množství, iMM183 od firmy příznačně pojmenované iLuv má však něco navíc. Hlavně je to možnost připojit dva iPhony či iPody najednou. Velmi užitečné pro lidi, kteří vlastní oba tyto výrobky, respektive pro domácnosti, kde zálibu v Apple nalezlo více lidí. No není to romantické, že mohou milenci nyní potvrdit svou lásku i připojením svých iPhonů do jednoho doku? :-)

iMM183 je kromě toho i radiobudík se stereo reproduktory, lze na něm nastavit několik různých alarmů a samozřejmě přehrávat hudbu z připojeného iPhonu/iPodu. Výkon reproduktorů sice není znám, ale podle pověsti výrobce by to nemuselo být vzhledem k velikosti rádia nijak špatné.

V neposlední řadě má dok i systém pro příjem a zobrazování varování před hrozícím nebezpečným počasím, tedy například vichřicemi a tornády, a to prostřednictvím systému předpovědních rádiostanic NOAA/S.A.M.E Weather Hazard Alert. Pravda, u nás takovéto přírodní katastrofy nemíváme, což je jen dobře, protože tento varovný systéme beztak funguje jen v USA.

Cena za tento duální dok je v USA stanovena na 150 dolarů (~2700 korun, ~104 euro), u nás by měl být také k dostání, ovšem za nepochybně vyšší cenu.

příloha_ovladnete_sva_data

iLuv iMM183

iLuv iMM183

Byl pro vás článek přínosný?