Hlavní navigace

Dvakrát o Androidu 5.0 Key Lime Pie

13. 5. 2013

Sdílet

 Autor: © Douglas Freer - Fotolia.com
Na internetu jsme pro vás objevili dvě docela zajímavé zprávy. Ta první se týká Androidu 5.0 Key Lime Pie a ta druhá vlastně taky.

Na internetu jsme pro vás objevili dvě docela zajímavé zprávy. Ta první se týká Androidu 5.0 Key Lime Pie a ta druhá vlastně taky.

Analytik Ming Chi Kuo ze společnosti KGI Securities tvrdí, že Samsung pracuje na notebooku s operačním systémem Android 5.0, z čehož logicky vyplývá, že druhá zprává hovoří o tom, že nejnovější verze operačního systému Android má být optimalizována pro notebooky.

Podle Kua je Samsung jen jednou ze společností, které plánují představit notebook s Androidem. Příští týden se koná tradiční konference Google I/O a Kuo tvrdí, že se nedočkáme představení Androidu 5.0, nýbrž pouze vylepšené verze Jelly Bean s označením 4.3. Verze Key Lime Pie by se měla obejvit teprve až na podzim nebo v zimě. Notebooky s Androidem by měla společnost Samsung na trh dostat o tři až čtyři měsíce dříve než konkurence a získat tak náskok.

Současná doba spojení notebooků a Androida příliš nepřeje, a tak nám nezbývá než doufat, že to nadcházející generace napraví. Na Google I/O bychom se měli dočkat také obdoby Apple TV, i když není zcela jisté, že se Google podaří dostat nový produkt na trh ihned po představení a to vzhledem k tomu, že údajně došlo ke změně dodavatele procesorů z Texas Instruments na nejnovější čipy Nvidia Tegra.

příloha_ovladnete_sva_data

 

 

Byl pro vás článek přínosný?