Hlavní navigace

Dynabook představuje výkonný 15" Satellite Pro L50-Gg

10. 1. 2020

Sdílet

 Autor: Dynabook
Přináší procesory Intel Core 10. generace, Wi-Fi 6, duální úložiště SSD/HDD a výdrž baterie až 10 hodin

Dynabook Satellite Pro L50-G představuje cenově atraktivní přístroj se špičkovými technologiemi v lehkém provedení. Novinka nabízí zejména zaměstnancům malých a středních podniků potřebný výkon, spolehlivost, flexibilitu a konektivitu pro produktivní práci v kanceláři i na cestách. 

Dynabook

Notebook Satellite Pro L50-G byl navržen tak, aby poskytl uživatelům potřebný výkon při každodenní práci. Díky procesorům Intel Core 10. generace splňuje požadavky na efektivní práci s více aplikacemi současně. Nejnovější rozhraní Wi-Fi 6 otevírá možnosti rychlé bezdrátové komunikace konstantní rychlostí s využitím vyšší kapacity a nižší latencí. Podpora duálního úložiště s SSD a HDD disky poskytuje zařízení flexibilitu s vysokým výkonem i kapacitou.

příloha_ovladnete_sva_data

Novinka splňuje či dokonce překračuje standard Microsoft Modern Device a je vybavena řadou uživatelsky přívětivých funkcí, které umožňují produktivní práci a připojení odkudkoli. Matný 15” displej s antireflexní úpravou, štíhlé provedení s tloušťkou menší než 19,9 mm a hmotností 1,7 kg zajišťuje notebooku výbornou mobilitu. Vestavěná baterie s funkcí rychlého nabíjení poskytuje přístroji Satellite Pro L50-G výdrž až 10 hodin a uživatelé si tak mohou být jisti, že budou moci na cestách pracovat celý den.

Satellite Pro L50-G nabízí řadu moderních možností připojení, včetně univerzálního portu USB Type-C, tří rozhraní USB Type-A a HDMI konektoru v plné velikosti. Kromě Wi-Fi 6 umožňuje snadné a rychlé připojení k internetu či interní síti také port Gigabit LAN. Pro plynulé videokonferenční hovory a přehrávání médií je zařízení vybaveno webovou HD kamerou a integrovanou grafikou Intel. Účinné zabezpečení uložených dat zajišťuje možnost přihlášení pomocí biometrických funkcí s využitím čtečky otisků prstů (SecurePad) a autentizace obličeje. Zachování soukromí posiluje také posuvný kryt objektivu webové kamery.

Byl pro vás článek přínosný?