Hlavní navigace

Dynabook rozšiřuje řadu Tecra

30. 10. 2019

Sdílet

 Autor: Dynabook
Notebook Tecra A40-E byl speciálně navržen pro potřeby moderního mobilního zaměstnance

S hmotností pouhých 1,47 kg, výdrží na baterie až 13,5 hodiny a funkcí rychlého nabíjení, která zajišťuje 4 hodiny práce po 30 minutách nabíjení, nabízí Tecra A40-E uživatelům mobilitu bez ohledu na místo jejich práce. Antireflexní displej o úhlopříčce 14" s rozlišením Full HD snižuje namáhání očí uživatelů. Kromě toho je A40-E také vysoce odolný – může se pochlubit vysoce robustním provedením, které bylo testováno podle přísných vojenských standardů. 

Dynabook

příloha_ovladnete_sva_data

A40-E je osazen řadou robustních bezpečnostních prvků, které zajistí firmám vysokou míru ochrany před možnými bezpečnostními riziky. Vlastní BIOS společnosti Dynabook zajišťuje zabezpečení na podnikové úrovni a spolu s modulem Trusted Platform Module (TPM), který se stará o bezpečné uložení citlivých dat, poskytuje jistotu před zneužitím firemního know-how. Dvouúrovňová autentizace uživatele chrání navíc přístroj před neoprávněným přístupem v případě ztráty nebo odcizení. Standardně je k dispozici SecurePad osazený čtečkou otisků prstů a volitelně lze přístroj doplnit čtečkou karet Smart Card a funkcí rozpoznávání obličeje.

A40-E je vybaven portem USB typu C, v závislosti na konfiguraci jedním nebo dvěma dalšími porty USB 3.1, konektory Gigabit LAN, HDMI a slotem microSD. Možnosti připojení dále rozšiřuje volitelná dokovací stanice USB-C. Rychlé připojení k internetu optimalizují antény Intel Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi. Připojení k internetu kdekoli na cestách bez závislosti na dostupných Wi-Fi sítích umožňuje volitelný LTE modem. Notebook je vybaven procesorem Intel Core 8. generace a možností instalace tří variant PCIe SSD disku - 256 GB, 512 GB či 1 TB.

Byl pro vás článek přínosný?