Hlavní navigace

EMC Documentum Mobile App pro správu obsahu

27. 3. 2012

Sdílet

 Autor: EMC
Společnost EMC Corporation uvedla aplikaci EMC Documentum Mobile App pro zařízení Apple iPhone. Rozšiřuje tak dostupnost funkcí pro správu obsahu na další mobilní zařízení.

Aplikace je k dispozici ke stažení ve službě iTunes pro uživatele, kteří již vlastní klientské licence k softwaru EMC Documentum. Společnost EMC tak nově podporuje přístup k obsahu ze zařízení Apple iPad, iPhone a iPod Touch a umožňuje uživatelům ještě rychlejší rozhodování na základě dostupných informací. Společnost EMC zároveň představila novou verzi aplikace EMC Documentum D2, která slouží ke konfiguraci intuitivně ovladatelných klientských uživatelských rozhraní pro platformu EMC Documentum bez nutnosti programování. Tato vylepšení potvrzují úsilí společnosti EMC o zvyšování produktivity uživatelů díky rychlým, moderním a zajímavým možnostem přístupu k informacím.

Společnost EMC představila několik svých řešení, včetně aplikací Documentum Mobile App a Documentum D2, na konferenci AIIM, která proběhla v San Franciscu 21.–23. března. Další informace o konferenci AIIM naleznete na webu na adrese: www.aiimconference.com

Aplikace Documentum Mobile App pro mobilní zařízení Apple.

Aplikace Documentum Mobile zvyšuje produktivitu a dovoluje uživatelům rozhodovat se na základě informací rychleji než kdy dříve. Intuitivně, jednoduše a bezpečně navržená aplikace zajišťuje přístup k podnikovým informacím prostřednictvím snadno ovladatelného rozhraní s podporou médií, které plně odpovídá požadavkům na dodržování předpisů. Tato nová verze podporuje nejnovější verze zařízení iPad a platformy iOS a poskytuje úplnou sadu funkcí v zařízeních iPhone.

příloha_ovladnete_sva_data


Documentum D2: konfigurovatelná uživatelská rozhraní pro současná řešení správy obsahu.

Aplikace Documentum D2 umožňuje IT specialistům a „klíčovým uživatelům“ konfigurovat obsahové aplikace bez nutnosti vytvářet zvláštní přizpůsobený kód. Aplikace poskytuje uživatelům intuitivní prostředí založené na prohlížeči, které jim výrazně usnadňuje přístup k platformě Documentum. Aplikace Documentum D2 zajišťuje lepší přijetí řešení mezi koncovými uživateli, snižuje rizika a dovoluje přizpůsobení za běhu – lze tak okamžitě nasadit nové funkce a skutečně dostát nárokům na podnikovou flexibilitu. Tato nejnovější verze aplikace Documentum D2 zahrnuje širší jazykovou podporu pro globálně působící organizace.

Byl pro vás článek přínosný?