Hlavní navigace

Epson představuje nové projektory řady EB

22. 11. 2014

Sdílet

 Autor: Epson
Společnost Epson představila nové flexibilní projektory řady EB, které nabízejí velmi krátkou projekční vzdálenost a maximalizaci produktivity.

Nová řada zahrnuje celkově pět modelů (EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W a EB536Wi), které pro zobrazování obsahu využívají technologii 3LCD, díky čemuž je dosaženo věrných barev a dle tvrzení výrobce i „výjimečné kvality obrazu“. Všechny nové modely nabízejí vysoký kontrastní poměr a vysoký jas pro viditelnost obrazu i v nezatemněných prostorách.

Zařízení obsahují lampu s vyšší životností – Epson uvádí konkrétně o 66 procent vyšší životnost oproti lampám dřívějších srovnatelných modelů, což snižuje celkové náklady na vlastnictví (TCO). K ušetření energie při prezentacích přispívá funkce dočasného vypnutí zvuku a obrazu, která ztlumí světlo lampy o 70 procent.

Projektory řady EB jsou jednoduše nastavitelné a nabízejí možnost horizontální i vertikální korekce lichoběžníkového zkreslení, takže mohou být umístěny mimo střed místnosti a na projekční plochu mířit pod jiným než pravým úhlem.

Nové projektory Epson řady EB se na českém trhu objeví v lednu 2015.

Zdroj: TZ Epson

Byl pro vás článek přínosný?