Hlavní navigace

Flash disk Apacer AH552 nově také se 128 GB prostoru

13. 5. 2013

Sdílet

 Autor: Apacer
Společnost Apacer uvádí verzi svého flash disku AH552 s kapacitou 128 GB, splňující standard USB 3.0.

Díky tomu zvládá rychlost čtení až 180 MB/s a rychlost zápisu až 70 MB/s. Podle informací výrobce tak můžete HD video trvající dvě hodiny přesunout mezi diskem a PC i pod třicet vteřin (v závislosti na použitém hardwaru, samozřejmě).

Elegantní zařízení v modré barvě má hliníkový povrch a odnímatelnou čepičku. Jeho rozměry jsou 73,25 x 19,75 x 9 milimetrů, dostupné jsou varianty v kapacitách od 32 GB až právě do 128 GB. Novinka je vhodná pro přenos velkých multimediálních souborů, a tak najde své využití například mezi grafiky nebo lidmi zabývajícími se střihem videí.

Disk se jednoduše zapojí do počítače a je možné jej samozřejmě ihned používat, a to bez jakéhokoliv zásahu uživatele při instalaci. I přesto, že se jedná o disk pro USB 3.0, je zařízení taktéž zpětně kompatibilní s USB 2.0. Jestliže jej zapojíte do staršího konektoru, bude maximální rychlost přenosu při čtení 30 MB/s a při zápisu 25 MB/s.

příloha_ovladnete_sva_data

Flash disk je k dispozici s doživotní zárukou, zároveň plní směrnici RoHS a uživatelé jej dostanou s komprimačním programem ACE Compressor, který zvládá i šifrování.

Zdroj: TZ Apacer

Byl pro vás článek přínosný?