Hlavní navigace

Full HD monitor LG za 13 tisíc

19. 10. 2007

Sdílet

Společnost LG Electronics uvedla na trh nový 24“ LCD monitor, který dokáže zobrazit 1 920 bodů horizontálně a 1 200 vertikálně.

Společnost LG Electronics uvedla na trh nový 24“ LCD monitor, který dokáže zobrazit 1 920 bodů horizontálně a 1 200 vertikálně. Od předchozího modelu L245WP se liší především výrazně nižší cenou.
Monitor L246WH-BN nabízí kromě Full HD rozlišení také inovovaný panel s vysokým kontrastním poměrem 2000:1 a svítivostí 400 cd/m2. Velmi rychlá je také doba odezvy (5 ms), mezi další vlastnosti patří i široké pozorovací úhly, což zvyšuje komfort uživatele při práci.
K dispozici jsou pokročilé technologie, jako je třeba f-Engine, která optimalizuje celkovou vyváženost obrazu. O dynamickou úpravu kontrastního poměru obrazu se zase stará DFC. Monitor lze připojit k počítači přes klasické analogové rozhraní nebo plně digitální cestou přes konektor DVI. Nechybí podpora HDCP protokolu a HDMI konektor. Celkovou nabídku vstupů a výstupů ještě doplňují tři USB porty a kompozitní video vstup. Výškově nastavitelný panel lze celý otáčet kolem vertikální osy nebo naklápět.
Zajímavostí je funkce obraz v obraze (tzv. PIP režim), který zobrazuje více signálových zdrojů najednou.
LCD monitor od LG se prodává za koncovou cenu 13 100 Kč (včetně DPH
a recyklačního poplatku).

 

Byl pro vás článek přínosný?