Hlavní navigace

Galaxy Note 7 se čtečkou duhovky pro extra zabezpečení

3. 8. 2016

Sdílet

 Autor: Samsung
Samsung představil nový phablet Note, tentokrát s číslovkou 7. Je vybaven opravdu solidním hardwarem, za který zaplatíte solidní cenu.

Samsung představil nový phablet Note, tentokrát s číslovkou 7. Je vybaven opravdu solidním hardwarem, za který zaplatíte solidní cenu.

Zakřivený displej phabletu má 5,7 palců a rozlišení 2560 x 1440 pixelů, procesor Exynos od Samsungu s osmi jádry a 4 GB operační paměti RAM. Pro data je zde úložiště s kapacitou 64 GB a microSD slot pro její rozšíření.

Novinkou je certifikace IP68, která znamená odolnost vůči prachu a vodě (stejnou certifikaci má také dotykové pero S Pen). Pero S Pen bude fungovat i pod vodou, takže můžete při potápění kreslit rybičky nebo si zapsat seznam potravin k nakoupení...

příloha_ovladnete_sva_data

Galaxy Note 7 je vybaven zadní duální kamerou s rozlišením 12 megapixelů a clonou f/1.7 s optickou stabilizací a předním fotoaparátem s rozlišením 5 megapixelů.

USB typu C, kterým je phablet vybaven, poslouží jak pro nabíjení, tak pro transfer dat či připojení dalších USB zařízení. Co se zabezpečení týče, je Note 7 vybaven softwarem Samsung Knox, čtečkou otisků prstů a kdyby se, nedej bože, stalo, že zapomenete heslo a přijdete o prsty, můžete se do telefonu stále přihlásit a to díky čtečce duhovky, ale možná by šla nastavit i bradavka?

Byl pro vás článek přínosný?