Hlavní navigace

Hannspree Micro PC

3. 7. 2015

Sdílet

 Autor: IDG
Získal ocenění HD World Excellent za miniaturní, ale plnohodnotný počítač

Mrzí vás, že si nemůžete nosit svůj stolní počítač s sebou? Už nemusí, jestliže si pořídíte Micro PC firmy Hannspree. Ten se totiž vejde do kapsy, takže ho můžete brát opravdu všude s sebou, kde je nějaký monitor.

 

Malinký počítač velikosti flashky se hodí všude tam, kde nejsou třeba notebook či herní počítač, tedy desktop. MicroPC plně zastoupí jakýkoliv jiný počítač, šetří místo na stole a je snadno přenositelný. Počítač stačí jen zapojit do monitoru nebo televizoru s HDMI portem, a rázem máte funkční počítač. Je vhodný zejména na recepce, call centra nebo administrativní pracoviště.

 

 

Byť jde o malinký přístroj, disponuje čtyřjádrovým procesorem Intel Atom Z3735F s frekvencí 1,83GHz, 2 GB RAM a 32 GB vnitřní paměti, rozšiřitelné až o 124 GB pomocí microSD.

příloha_ovladnete_sva_data


Operačním systémem jsou plnohodnotné zalicencované dotykové Windows 8.1, ale fungují i na nedotykovém displeji. Tento systém bude možné navíc bezplatně aktualizovat na chystaný systém Windows 10. Samozřejmostí jsou Wi-Fi a Bluetooth.


Kdo by se obával v Česku neznámé značky, tak vězte, že značku Hannspree vlastní mateřská společnost HannStar, což je celosvětový výrobce displejů, který dodává své produkty např. Lenovu, Dellu, Samsungu a dalším.

Cena 4 000 korun
www.hannspree.eu/en

Byl pro vás článek přínosný?