Hlavní navigace

Haurex Maestro

1. 1. 1970

Sdílet

Pořídit si kvalitní mechanické hodinky s dávkou elegance do 15 tis. není úplně jednoduché. Nicméně hodinářská firma Haurex má alternativu, která toto umožní. Haurex Maestro nabízí kvality mechanického strojku a kvalitní základ podpořený i např. hlavním ambasadorem – Kevinem Costnerem.

Haurex Maestro jsou povedené společenské hodinky klasického designu. Na koženém řemínku, který je ukončen ocelovou motýlkovou sponou, je uchyceno 45 mm ocelové pouzdro. Z něho vychází pouze mírně předimenzovaná korunka s logem společnosti a dvě tlačítka chronografu. Hodinky jsou osazeny mechanickým strojkem Sea-Gull 2901 na ruční nátah. Chod strojku lze sledovat průhledem skrze přišroubované ocelové dýnko. Ručky, indexy a černý číselník jsou chráněny vypouklým minerálním sklíčkem, které je využito i na zmíněném průhledu do nepokoje kalibru. Zmíněný mechanický strojek nabízí funkci chronografu, kterému náleží tradičně centrální sekundová ručka a minutový sčítač. Nevýhodou však je, že se sekundová ručka při nastavování času (při vysunutí korunky) nezastavuje a je pak tedy obtížné nastavit přesný čas s přesností na vteřinu. Což na druhou

stranu, není takový problém, neboť odchylka tohoto strojku je v průměru téměř + 18 sekund za den.

• Horizontální poloha: + 21 sekund/den

• Vertikální poloha: + 13 sekund/den

• Korunkou dolu: + 16 sekund/den

• Korunkou nahoru: + 21 sekund/den

Zadní strana hodinek

Hodinky jsou velmi elegantně vyrobená časomíra. Potěší svým promyšleným designem a správně zvolenou velikostí pouzdra, které odpovídá posledním módním trendům. Tento model je k dispozici pod referenčním označením CA330USS, přičemž se nabízejí i barevné alternativy, jako je provedení s bílým číselníkem či zlaceným pouzdrem.

Velikost pouzdra: 45 mm

Materiál pouzdra a tahu: ušlechtilá ocel – 316L

Odolnost proti vodě: 3 ATM (30 metrů)

sklíčko: Minerální

Ukazatel hodin: indexy, arabská číslice 12

Kalibr: Sea-Gull 2901

Funkce: Chronograf, tachymetrická stupnice

Záruka: 2 roky

www.protime-sro.cz

ICTrocenka

Cena: 15 980 Kč

Hodinky Haurex Maestro

Byl pro vás článek přínosný?