Hlavní navigace

HD televizory Philips DesignLine

24. 9. 2011

Sdílet

 Autor:
Philips představil nové Full HD televizory řady Praha DesignLine, které nabízejí LCD obrazovky s LED podsvícením. Design zahrnuje rám ze skla či atmosférické přisvětlení Ambilight.

LED televize DesignLine jsou navržené zvláště pro nízké skříňky v obývacích pokojích, mají totiž mírný sklon šesti stupňů a poskytují maximální komfort při sledování ze všech úhlů a to díky IPS LCD displeji. Provedení je elegantní ultratenké v bílé provedení v kombinaci s broušeným kovem a sklem. Televize je dostupná ve standardních velikostech, ale i v menších rozměrech 56 cm (22”) na 66 cm (26”). Novinka podporuje technologie Easy 3D a Smart TV.

Easy 3D je založena na pasivní 3D technologii, což přináší řadu výhod, například levnější brýle. Se Smart TV se lze připojit na Facebook nebo YouTube, přehrávat fotografie nebo video prostřednictvím Wi-Fi z počítače či tabletu, či můžete místo dálkového ovladače použít svůj chytrý telefon, iPhone či iPad.

Technologie Philips Ambilight Spectra 2 produkuje záři do dvou stran, čímž opticky zvětšuje obraz. Odstín lze přizpůsobit barvě zdi.

Propojení televize s dalšími zařízeními je možné díky dvěma HDMI vstupům a funkci Philips Easylink, která umožňují ovládat vaši televizi, DVD, Blu-ray přehrávač nebo domácí kino za pomoci jednoho dálkového ovladače. MPEG-4 tuner umožňuje příjem signálu v HD bez nutnosti použít set top box, počítačový vstup pak zajistí možnost využití televize jako monitoru k vašemu počítači.

Philips dále představuje nové domácí kino SoundHub (HTS9241), které vám v kombinaci s DesingLine televizemi zprostředkuje lepší zážitek ze sledování filmů i poslechu hudby. Reproduktory SoundHub navíc byly navrženy tak, aby byly společníkem pro televize z řady DesignLine. Mírný sklon šesti stupňů stejně jako elegantní bílé provedení jsou shodné jako u televize.

42“ televizor DesignLine (42PDL7906H) pořídíte za 29990 Kč, domácí kino SoundHub HTS9241 stojí 19990 Kč.

příloha_ovladnete_sva_data

Philips PDL7906

Philips PDL7906

Byl pro vás článek přínosný?