Hlavní navigace

HD webkamery Logitech

15. 6. 2010

Sdílet

 Autor:
Logitech představil s dalšími modelu kameru HD Pro Webcam C910, která umožňuje nahrávat a přenášet video až ve Full HD rozlišení 1080p.

Společnost Logitech uvedla na trh novou sérii webkamer s vysokým rozlišením a také software Logitech Vid HD. Jedná se o bezplatně dostupnou aplikaci, s jejíž pomocí lze provádět videohovory ve vysokém rozlišení.

Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C910 nejenže umožní nahrávat video v ohromující kvalitě Full HD 1080p a provádět videohovory v rozlišení HD 720p, ale zároveň pracuje se stereo záznamem snímaným dvěma mikrofony umístěnými po stranách webkamerové čočky. Webkamera C910 má hloubku 25 milimetrů a je tedy poměrně tenká.

Modelem C510 chce Logitech oslovit všechny, kteří hledají snadno skladný model na cesty. Navíc ji lze otáčet o 360 stupňů, a tak například zapojit do videokonference více lidí.

Logitech představil také dvě HD webkamery s nízkou cenou a to Logitech HD Webcam C310 a C270.

S novými webkamerami Logitech lze pořizovat fotografie a posílat je e-mailem svým přátelům a rodině. Webkamera C910 snímá detailní, 10megapixelové fotografie, zatímco model C510 pořídí snímky v rozlišení 8 megapixelů. Pomocí kamery C310 pak snímky o velikosti 5 megapixelů, zatímco webkamera C270 umí 3 megapixely.

Všechny nové webkamery s vysokým rozlišením od společnosti Logitech mají certifikát Skype, jsou optimalizovány pro Windows Live Messenger a jsou kompatibilní s nejpoužívanějšími programy určenými pro videokonference včetně programů Skype, Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger a Gmail Voice and Video Chat.

S novými HD webkamerami Logitech se dají videa nahrávat a natahovat na Facebook a YouTube pouhým jediným kliknutím. Součástí webkamer je i software Magix určený pro editaci fotografií a videozáznamů, díky němuž lze před zveřejněním záznamu či fotografie vyhladit ostré okraje.

Kamera Logitech HD Pro Webcam C910 má být v USA, Evropě a Asii k dispozici v srpnu za doporučenou maloobchodní cenu 3290 Kč. Kamera Logitech HD Webcam C510 se bude prodávat za 1340 Kč s DPH a na trh v USA se dostane v červnu, zatímco v Evropě a Asii to bude v srpnu. Kamera Logitech HD Webcam C310 bude k mání za 1090 Kč a model Logitech HD Webcam C270 bude za 840 Kč. Obě webkamery budou na trh v USA uvedeny v červnu, v Evropě budou k dispozici v červenci a v Asii v srpnu.

Logitech Webcam C910

Cloud24

Logitech Webcam C510

Logitech Webcam C310

Byl pro vás článek přínosný?