Hlavní navigace

HD World 2012/01

29. 3. 2012

Sdílet

 Autor: HD World
V aktuálním čísle si přečtete o novinkách společnosti Samsung pro letošní rok nebo chytrých telefonech na Windows, tématem jsou pak sloupové reproduktory.

Aktuální číslo HD Worldu přináší:

European Forum 2012

Samsung představil na únorové výstavě European Forum 2012 v Praze nové vize, věnované aměřování společnosti v následujícím roce. Novinek je opravdu požehnaně – od televizorů přes mobilní zařízení (telefony, tablety a notebooky) a stolní počítače až po domácí spotřebiče. Tyto technologie a především jejich inovace mají být podle Samsungu prostředkem ke zpříjemňování života jejich uživatelů.

Samsung UE55ES8000

Nejvyšší model letošní řady LCD LED televizorů Samsung překonává snad skoro všechna „nej“ loňských modelů. Po otestování můžeme směle prohlásit, že pouze v pozitivním smyslu.

Ultrasone Signature Pro

Na začátku byl nespokojený hudebník Florian Konig. Album, které vytvořil s bratrem, se neproslavilo. Sluchátka, jejichž konstrukci se začal věnovat, neboť nebyl spokojen s vybavením, které bylo v té době k dispozici, se nakonec slavnými stala.

AVID STUDIO

Avid Studio 1.0 je video editor, který bychom mohli postavit do řady vedle Adobe Premiere Elements či CyberLink PowerDirector. Společnost Avid Technology o svém programu říká, že přináší profesionální editační nástroje a pracovní interface do programu za cenu toho uživatelského.

CHYTRÉ TELEFONY NA WINDOWS

O výhodách nového operačního systému Windows Phone 7.5 označovaného jako Mango, slýcháme již delší dobu. Telefony osazené tímto systémem mají být jednoduše ovladatelné a mají navíc být vstřícné vůči sociálním sítím. Na trhu se konečně objevily tři zajímavé kousky s tímto „zázračným“ systémem * HTC Titan, HTC Radar a Nokia Lumia 800. Stojí za to?

Synology DiskStation DS411slim

Sdílení dat je dnes středem každé digitální domácnosti – přesuny dat mezi počítačem, notebookem, tabletem a televizorem se staly realitou všedního dne. Synology DiskStation DS411slim se od většiny ostatních úložišť odlišuje v jedné zásadní věci – používá totiž 2,5palcové disky z notebooků. Díky tomu nabízí menší rozměry a hmotnost, nižší hluk, méně vibrací a nižší spotřebu. Maximálně lze podle výrobce osadit 4 TB diskového prostoru.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku