Hlavní navigace

Herní myš Ozone Argon OceloteWorld je k dostání i v České Republice

3. 6. 2015

Sdílet

 Autor: Ocelote
Nová herní myš je navržena celosvětově známým hráčem Ocelote a technickým týmem společnosti Ozone

Herní myš byla navržená celosvětově známým hráčem Ocelote a technickým týmem společnosti Ozone, tak aby uspokojila ty nejnáročnější potřeby herní komunity a zážitek ze hry byl co nejlepší. 

Ocelote

8200 DPI Laser senzor

Myš je vybavena vylepšeným herním laser senzorem ADNS 9800. Hodnota DPI je plně přizpůsobitelná a může být za pochodu změněna v rozmezí 100 až 8200. Výchozí hladiny jsou - 800/1800/4000/8200.

9 progamovatelných tlačítek

Tlačítka s ultra rychlou odezvou a speciálním přepínacím mechanismem pro maximální ovladatelnost zbraní. Hlavní tlačítka využívají kvalitní spínače OMRON pro úplnou kontrolu zbraní.

Pogumovaný povrch

Povrch myši je potažený vysoce kvalitním protiskluzovým materiálem. S touto myší nikdy neztratíte kontrolu nad Vaší hrou. Herní myš Argon OceloteWorld je vybavena čtyřmi oranžovými diodami, které myši propůjčují skvělý vzhled a nabízí skvělý zážitek pro hráče. 

128 kB  paměť a nastavitelná hmotnost

Díky vestavěné paměti a exklusivnímu softwaru OZONE OCELOTEWORLD si můžete uložit svá nastavení až do pěti nezávislých profilů. Myš je dodávána se čtyřmi závažími o hmotnosti 4,5 g. 

příloha_ovladnete_sva_data

Inteligentní oboustranná konstrukce

Zajišťuje maximální přesnost a pohodlné ovládání jak pro praváky i leváky.

Byl pro vás článek přínosný?