Hlavní navigace

Herní notebook MSI GE620DX

15. 8. 2011

Sdílet

 Autor:
MSI představilo dobře vybavený 15,6“ herní notebook s Full HD rozlišením, výkonným procesorem Intel Core-i7 a grafickou kartou nVidia GeForce GT 555M.

Společnost MSI představila nový notebook ze své herní řady – GE620DX. Díky svému výkonu je notebook s 15,6“ displejem s Full HD s rozlišením 1920x1080 bodů vhodnou volbou pro hráče a náročné uživatele. Uvnitř je výkonná výbava - čtyřjádrový procesor Intel Core-i7 druhé generace, grafika nVidia GeForce GT 555M se 2 GB DDR3 paměti a prostorový zvuk THX TruStudioPro. Díky technologii nVidia Optimus uživatel vždy získá ideální výkon a zároveň dle možností dlouhou výdrž na baterii.

Základem elegantního vzhledu celého notebooku je matný povrch se vzhledem kartáčovaného kovu. Tmavě hnědou kovovou barvou se výrazně odlišuje od obvyklého designu. Stejný vzhled je použitý i na vnitřním povrchu notebooku, který by měl být díky efektivnímu chlazení vždy příjemný na dotek a chladný.

Notebook MSI GE620DX by měl díky použité technologii THX TruStudioPro nabízet kvalitní prostorové ozvučení s možností přizpůsobení jeho podání vašemu vkusu a poslechovému prostředí. Notebook poskytuje bohaté možnosti připojení a rozhraní jako USB 3.0, které je desetkrát rychlejší než předchozí USB 2.0. Nechybí ani VGA výstup a nejnovější vylepšená verze HDMI 1.4. S integrovanou čtečkou karet 4-v-1 rychle stáhnete a nasdílíte vaše fotografie a videa. Gigabitový LAN adaptér pak dodá plnou sílu a rychlost při akci na LAN party.

Doporučená koncová cena MSI GE620DX začíná na 18500 Kč s daní.

příloha_ovladnete_sva_data

MSI GE620DX

MSI GE620DX

Byl pro vás článek přínosný?