Hlavní navigace

Herní skříň Cooler Master MasterBox 5t

11. 1. 2017

Sdílet

 Autor: Cooler Master
Cooler Master uvádí na trh herní skříň MasterBox 5t inspirovanou sportovním automobilem

Novinka navazuje na nedávno uvedený high-endový model MasterCase Maker 5t a nabízí kompromisy pro dosažení přívětivější ceny.

Cooler Master

MasterBox 5t má přímé linie s vhodně umístěnými výřezy pro snadnou instalaci komponent, rozšíření a variabilní rozvržení vnitřního prostoru. Podporuje komponenty standardní velikosti, ventilátory i vodní chlazení. Čisté uspořádání uvnitř podporuje mnoho otvorů pro vedení kabelů a kryt na zdroj.

Drobně pozměněný design se představuje ve stejném duchu černo-červené kombinace připomínající sportovní automobil jako MasterCase Maker 5t, stejně tak je zde použita vylepšená červená barva s odlesky, které ladí s aktuálním trendem barevnosti ostatních komponent. LED podsvícení je umístěno napevno na spodu přední části s možností otočení pro změnu typu podsvícení dle vlastních preferencí. Na přední stranu MasterBox 5t byly integrovány dvě mřížky pro lepší prodění vzduchu. Ovládací panel obsahuje přepínač rychlosti ventilátoru, dva USB 3.0 porty, konektory pro sluchátka a mikrofon a slouží zároveň jako rukojeť pro pohodlné přenášení. Skříň umožňuje snadné osazení SSD ve schránce nebo např. přímo na kostře.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Cooler Master MasterBox 5t je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 2 400 Kč s DPH v České republice a 89 euro s DPH na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?