Hlavní navigace

Hitcase je odolný kryt pro iPhone

5. 3. 2013

Sdílet

 Autor: Hitcase
Robustní obal spolu s bezplatnou aplikací Vidometer udělá z iPhonu videokameru se záznamem rychlosti a výšky při nejrůznějších adrenalinových sportech.

Hitcase uvedl nové voděodolné pouzdra, které rozšiřují možnosti využití iPhonu 4/4s a 5. Díky pouzdru se z iPhonu stane odolná point of view kamera pro extrémní sporty.

Hitcase i Hitcase Pro používají tzv. ShockSeal design, který chrání iPhone před otřesy a nárazy, přičemž umožňuje ovládat dotykový displej, tlačítka i konektor pro sluchátka. Při zajištění sluchátkového vstupu krytkou je obal vodotěsný do 10 metrů.

Součástí je také tzv. Railslide Mount System s funkcí automatického uzamykání a jednotlačítkovým odemknutím pojistky, díky kterému lze kryt snadno upevnit i vyjmout z držáků. Railslide je zároveň kompatibilní se současnými řešeními uchycení od GoPro.

Hitcase Pro je navíc vybaven vestavěným a odejímatelným širokoúhlým objektivem, který zdvojnásobuje úhel záběru iPhonu. Objektiv lze předělat na makro objektiv pro focení snímků z blízka.

Součástí balení obou modelů je držák StickR, který dovoluje upevnění na helmy a další povrchy, a tripod adaptér pro uchycení na jakýkoliv standardní 1/4x20 stojan.

Pouzdra jsou určeny pro uživatele, kteří chtějí natáčet videa při jízdě na kole, lyžování, jízdě na snowboardu, surfování, jízdě na skateboardu, lezení či potápění.

Hitcase, EasyCo

Cloud24

Bezplatná aplikace Vidometer pro iPhonu (dostupná v App Store) přidává do záznamu v HD rozlišení rychlost, výšku, odstředivou sílu a další informace v reálném čase. Vložení informací do videa je volitelné

Kryt navrhl a začal vyrábět Brooks Bergreen, CEO Hitcase, který spolupracoval s kamarády jezdící freeride na horských kolech. Pro kryt jsou použity materiály výrobce, který na nich spolupracoval s NASA.

Byl pro vás článek přínosný?