Hlavní navigace

HP má levný notebook s Vistou pod 10 tisíc včetně DPH

30. 3. 2008

Sdílet

Společnost Hewlett-Packard nabízí vybavený notebook s legálním operačním systémem za 9 990 Kč včetně DPH. Notebook z řady HP 530 s objednacím číslem KQ630AA se v obchodní síti HP začal prodávat 25. 3. 2008.

Společnost Hewlett-Packard nabízí vybavený notebook s legálním operačním systémem za 9 990 Kč včetně DPH. Notebook z řady HP 530 s objednacím číslem KQ630AA se v obchodní síti HP začal prodávat 25. 3. 2008.

"Rozhodli jsme se vyslyšet poptávku zákazníků po vybavených noteboocích v ceně do deseti tisíc včetně DPH. V souladu s naší dlouhodobou strategií nabízíme takový stroj společně s legálním operačním systémem. Konkrétně se jedná o Windows Vista Home,“uvedl ředitel Divize osobních počítačů, HP Česká republika, Miloslav Doubrava.

příloha_ovladnete_sva_data

I přes to, že notebooky řady HP 530 patří mezi modely v nejnižší kategorii, získaly v odborných médiích řadu ocenění. Zejména za kvalitní zpracování a za dobrý poměr cena/výkon.

Notebook HP 530 v uvedené sestavě s 15.4-palcovým TFT monitorem přichází na trh s 65nm procesorem Intel Celeron M 520 (s frekvencí 1,6 GHz, 1 MB L2 cache a frekvencí sběrnice 533 MHz), operační pamětí 1024 MB typu DDR2 (s možností upgradu na dvojnásobek), pevným diskem o kapacitě 120 GB a optickou jednotkou DVD +/-RW.

Nenechte si ujít:
Toshiba má unikátní miniaturní notebook s váhou 779 gramů!

Ultralevné notebooky za 4000 Kč dorazí brzy na trh, tvrdí Intel

Detaily o nízkoenergetických procesorech Atom od Intelu

Everex CloudBook CE1200V: další levný mininotebook představen!

Asus představil miniaturní a lehký notebook U2E se SSD diskem
Informaci doplňuje i Tomáš Koška, manažer divize Windows Client společnosti Microsoft: "Jsme rádi, že se na trhu konečně objevuje nabídka velmi levného notebooku s legálním operačním systémem Windows. Uživatelé, kteří si koupí počítač HP s operačním systémem, tak nemusí následně řešit, kde systém dodatečně koupit, doinstalovat ovladače zařízení a věnovat další úsilí jeho zprovoznění. Společnost HP nabízí i v tomto segmentu kompletní řešení a nenutí své zákazníky dodatečně řešit instalaci operačního systému. Navíc mají uživatelé jistotu, že jejich systém je legální a zákazník má i do budoucna přístup ke všem aktualizacím a vylepšením sytému Windows. "

 

Byl pro vás článek přínosný?