Hlavní navigace

HP má nejtenčí notebook na světě

11. 4. 2016

Sdílet

 Autor: HP
Novým HP Spectre kombinuje výjimečnou technologii a dílenské zpracování s exklusivním designem a vysokým výkonem

HP Spectre a nové portfolio prémiových produktů bylo předvedeno jako výsledek spolupráce HP s renomovanými světovými designéry Tordem Boontjem a Jess Hannah. Tato spolupráce přinesla i limitovanou edici exkluzivních notebooků na pomezí uměleckého díla a nejnovější technologie. 

HP

příloha_ovladnete_sva_data

HP při návrhu zařízení HP Spectre redefinovalo veškeré prvky, aby zajistilo tu nejlepší uživatelskou zkušenost a maximální výkon. Výsledkem je prémiový notebook, který uživatele nenutí dělat kompromisy mezi stylovostí, funkčností a výkonem díky následujícím vlastnostem: 

  • Spodní část notebooku z karbonových vláken vytváří tenký profil, který je zároveň odolný i lehký, přičemž udržuje hmotnost celého zařízení na pouhých 1,1 kg.
  • Vysoce lesklé měděné tóny doplňují vyleštěný a téměř klenotnicky zpracovaný povrch a inovativní pístový kloub vytváří iluzi designu bez kloubu.
  • Inovativní hybridní baterie rozdělená na dvě tenčí části přináší stejný příkon ve wattech jako jediná baterie s výdrží až 9 a půl hodiny a navíc umožňuje status nejtenčího notebooku na světě.
  • Full HD IPS displej bez okrajů s technologií Corning Gorilla přináší výborný vizuální zážitek při upravování fotek, zdokonalování prezentace nebo sledování filmu.
  • Procesory Intel Core i5 a i7 6. generace a bleskurychlé úložiště PCIe SSD s kapacitou až 512 GB a až 8 GB paměti pro maximální výkon.Integrace hyperbarického chladicího systému od společnosti Intel způsobuje, že přístroj běží na nízkých teplotách dokonce i s výkonnými procesory a v malém provedení.
  • Stereofonní reproduktory od Bang & Olufsen s technologií HP Audio Boost, kombinace hardwaru a softwaru poskytující požadovanou hloubku.
  • Tři multifunkční konektory USB Type-C, včetně dvou, které podporují rozhraní Thunderbolt pro rychlé a univerzální vstupně-výstupní připojení. 

Ceny a dostupnost

  • Notebook HP Spectre s úhlopříčkou 13,3 by měl být dostupný v červnu za cenu začínající na 36 990 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?